1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YOK ARTIK !
YOK ARTIK !

YOK ARTIK !

Almeida'yı da listeye aldılar

A+A-

Barcelona’nın, bonservisi elinde oyuncu transfer etme politikası çerçevesinde Drogba’nın yanı sıra Hugo Almeida’yı da listeye aldığı belirtildi.

Galatasaraylı Didier Drogba’nın Barcelona’nın gündeminde olduğu haberlerinin yankıları sürerken, Türkiye’den bir ismin daha Katalan ekibinin transfer listesinde bulunduğu ortaya çıktı. El Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre forvet hattına yapacağı takviyede kesinlikle bonservisi elinde olan oyunculara yönelmeyi düşünen Barcelona cephesinde, Beşiktaş ile sözleşmesi 2014’te bitecek Hugo Almeida’nın da olası adaylar arasında değerlendirildiği bildirildi.

Borussia Dortmund’dan Robert Lewandowski ve Manchester Cityli Sergio Aguero ile ilgilendiği bilinen Barça’nın B listesinde Chelsea’den Samuel Eto’o, Inter’den Diego Milito, Celtic’ten Georgios Samaras, Fulham’dan Dimitar Berbatov, Galatasaray’dan Didier Drogba ve Beşiktaş’tan Hugo Almeida’nın yer aldığı ifade edildi. Tamamı, kontratı 2013-2014 sezonunun sonunda bitecek bu isimlerin Barcelona’nın sportif direktörü Zubizarreta’nın takibinde olduğu kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.