1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yok artık Gomez
Yok artık Gomez

Yok artık Gomez

25 bin Euro verip 2 arkadaşıyla...

A+A-


Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçlarında 2'şer gol atarak Beşiktaş'a 6 puan kazandıran Mario Gomez, Eskişehir'deki maçın hemen ardından, kendi kiraladığı özel uçakla Almanya'ya uçtu.

Beşiktaşlı Mario Gomez, Eskişehirspor maçının ardından, kendisini bekleyen özel uçakla direkt Almanya'ya uçtu.

Milli maç arası nedeniyle verilen 3 günlük izinde vakit kaybetmek istemeyen Mario Gomez, 25 bin Euro (85 bin TL) ödeyip, kiraladığı özel uçakla vatandaşı Andreas Beck ve gurbetçi kaleci Günay Güvenç'i de Almanya'ya götürdü.

GOMEZ, GOLLERİNE DEVAM EDİYOR
Beşiktaş'ta yıldız futbolcu Mario Gomez, attığı gollerle takımın galibiyetinde önemli rol oynuyor. Siyah-beyazlı takımın, sezon öncesinde İtalyan ekibi Fiorentina'dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Alman futbolcu, ilk 7 haftada 6 gol kaydetti. İlk iki hafta yedek soyunan ve daha sonra düzenli olarak forma giyen Gomez, performansını son 4 haftada artırdı. Ligin ilk üç haftasında gol atamayan tecrübeli futbolcu, son 4 haftada rakip fileleri 6 kez havalandırdı. Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçlarında ikişer kez topu ağlarla buluşturan Mario Gomez, gol krallığı yarışında da Çaykur Rizesporlu Leonard Kweuke ve Bursasporlu Tomas Necid ile zirveyi paylaşıyor.

SON 7 YILIN EN İYİ BEŞİKTAŞ'I
Öte yandan, Süper Lig'in ilk 7 haftasında oynadığı maçlardan 5 galibiyet, birer beraberlik ve mağlubiyetle ayrılarak 16 puan toplayan Beşiktaş, 7. haftalar itibarıyla son 7 sezonun en başarılı performansını ortaya koydu. Ligde Mersin İdmanyurdu, Gaziantepspor, Medipol Başakşehir, Fenerbahçe ve Eskişehirspor ile oynadığı maçları kazanan Beşiktaş, Gençlerbirliği ile berabere kaldı ve Trabzonspor'a mağlup oldu. Siyah-beyazlı takım, şampiyonluğa ulaştığı 2008-2009 sezonunda ilk 7 haftayı 17 puanla lider geçmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.