1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOK DAHA NELER!
YOK DAHA NELER!

YOK DAHA NELER!

Bu iddialar 'bukadarı olmaz!' dedirtti;

A+A-

75 yaşındaki F.K isimli talihsiz kadın, akli dengesi bozuk olduğu ileri sürülen torunun hem şiddetine hem de tecavüzüne maruz kalıyor

Girne’ye bağlı Karşıyaka bölgesinde yaşayan 75 yaşındaki F.K isimli talihsiz kadının yaşam hikâyesi bu kadarı da olmaz dedirtti. FK’nin, 22 ve 20 yaşındaki iki erkek torunundan sürekli dayak yediği, torunların, nenelerini darp edip, elini,ayağını kırdıkları ve torun E.K’nin ninesine tecavüz ettiği öne sürüldü. İnsan kanını donduran bir iddiaya göre, yaşlı kadın öz torunu E.K tarafından sürekli tecavüz ve tacize uğradığı kaydedildi. Aldığı ihbar üzerine Karşıyaka’ya giden ve talihsiz kadının darp ve tecavüze uğradığına dair iddiaları bölge sakinlerine soruldı. Karşıyakalıların durumdan haberi olduğu bilgisine ulaştı.Öte yandan sürekli adli suçlara karıştığı ortaya çıkan E.K’nin dükkân açma suçundan dün itibari ile yeniden tutuklandığı öğrenildi.

BU İDDİALAR ‘BU KADARI OLMAZ’ DEDİRTTİ

Yaşlı kadının torunu E.K hakkındaki somut iddialar ve açıklamalar ise öz annesi tarafından yapıldı. Star Kıbrıs’a açıklama yapan F.K’nin kızı A.K, annesinin oğlu E.K tarafından darp edildiğini, zaman zaman ise tecavüze uğradığını ileri sürdü.Eşini iki yıl önce kaybeden A.K,biri kız üç çocuğu olduğunu, en büyük oğlu E.K’nin kendisine cinsel tacizde bulunduğunu, annesine de tecavüz ettiğini söyledi.Oğlunu zapt edemediğini, ondan dayak yediğini ve annesini koruyamadığını söyleyen A.K, annesini huzurevine yerleştirmek için yetkililerden yardım istedi.

“OĞLUM BENİ ANNESİ GİBİ GÖRMÜYOR, ‘SENİNLE EVLENELİM’ DİYOR”

A.K,oğlu E.K’nin baba şiddetinden dolayı ruh sağlığının bozulduğunu iddia ederek, şu açıklamalarda bulundu: “Biri kız üç çocuk annesiyim. Eşimi iki yıl önce kaybettim. Şimdi annem ve çocuklarımla yaşıyorum. Ancak yıllar önce çocuklarımı 4,6 ve 8 yaşlarındayken Sosyal Hizmetler’in himayesine vermek zorunda kaldım. Çünkü babaları hem beni hem de çocuklarımı aşırı derecede dövüyordu. Zaten oğlum E.K’nin baba şiddetinden sonra akli dengesi bozuldu. Doğuştan ruh sağlığı bozuk bir çocuk değildi. Sekiz yaşında E.K’yi sosyal hizmetlere verdim,17 yaşında geri aldım. Şimdi beni anne olarak görmüyor. Cinsel tacizde bulunuyor ve “seninle evlenelim” şeklinde konuşuyor. Akli dengesi bozuk olduğu için beni sürekli darp ediyor.

NİNESİNE TECAVÜZ EDİYOR, ANNESİNİ DE TACİZ…

Oğlum hayatı bize zindan ediyor. Ninesine de defalarca tecavüz etti. Üstelik nenesinin ayağını kırdı. Şimdi annem ayağı kırık bir şekilde yatıyor. Bir anne olarak oğlumu istemiyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum. Hem bana hem de anneme yapmadığını bırakmadı. O geldiği zaman kaynanamın evine gidiyorum ve annemi evde bırakmak zorunda kalıyorum. Ben bir anneyim ama oğlumdan korkuyorum. Hırsızlıktan dolayı 6 ay önce cezaevine girmişti. Şimdi çıktı hayat bize yine zindan oldu. Çıktıktan kısa bir süre sonra vurup annemin bacağını kırdı. Polisi arayıp gelip almalarını istiyorum.
***
“BEN ÖZ OĞLUMU İSTEMİYORUM”

Oğlu E.K’yi istemediğini daha önce Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine yatırmak için çabaladığını ancak oğlunun bunu kabul etmediğini ifade eden A.K sözlerini şöyle sürdürdü: “Hastaneye götürdüm ama çocuk orada kalmak istemiyor. Beni cezaevine gönderin diyor. Annem ise torunlarından dolayı çok acı çekiyor. Şimdi onu Lefkoşa’da huzur evine yatırmak için uğraşıyorum. Çünkü onu öz oğlumdan koruyamıyorum. Zaten ben de çocuğum tarafından sürekli şiddet ve taciz görüyorum. Oğlumum ruh sağlığı iyi değil. Çevresindeki herkese zarar veriyor. Yetkililerden yardım istiyorum. Çünkü bu şekilde yaşamaya devam etmek istemiyorum.”

BÖLGE SAKİNLERİ DESTEKLEDİ

Öz oğlu ile ilgili korkunç iddialar anlatan A.K’nin söylediklerini, Karşıyaka sakinleri de destekledi. İsmini vermek istemeyen bölge sakini genç bir kadın, talihsiz F.K’nin sürekli torunları tarafından şiddet gördüğünü, dayak yediğini söyledi. Genç kadın, “Torunu nenesine tecavüz de ediyor” ifadesini kullandı. Bir başka bölge sakini ise talihsiz F.K’nin sürekli bağırıp ağladığını, torunlarından şiddet gördüğünü ve cinsel olarak istismar edildiğine dair birçok kez durum aldığını ileri sürdü.

SUÇ MAKİNESİNE DÖNÜŞTÜ

Öte yandan iddiaların odağındaki E.K’nin 17 yaşından itibaren hırsızlık başta olmak üzere birçok adli suça karıştığı, defalarca hapis yattığı ortaya çıktı. E.K’nin önceki gün de dükkan açıp hırsızlık yaptığı gerekçesi ile polis tarafından tutuklandığı öğrenildi.

nene1.jpg

Baraka niteliğinde, kötü kokan bir evde yaşayan 75 yaşındaki kadın torununun şiddetine maruz kaldı, yediği dayaktan bacağı kırıldı

nene2.jpg

Yaşlı kadının sürekli torununun tecavüzüne uğradığı, annesine cinsel tacizde bulunduğu öne sürüldü

nene3.jpg

A.K, öz oğlu E.K’yi istemediğini belirterek yetkililerden yardım istedi

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum