1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOK ETMEYE ÇALIŞIRKEN EVİNDE YAKALANDI
YOK ETMEYE ÇALIŞIRKEN EVİNDE YAKALANDI

YOK ETMEYE ÇALIŞIRKEN EVİNDE YAKALANDI

Lefkoşa’da bir eve önceki gün düzenlenen operasyonda iki kişi tutuklandı

A+A-

 

Lefkoşa’da bir eve önceki gün düzenlenen operasyonda iki kişi tutuklandı


Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri’nin Lefkoşa’da bir eve önceki gün düzenlediği operasyon sonucuüzerlerindeuyuşturucu bulunan Mehmet Karapaşa ve Ahmet Dağhanlı gözaltına alındı. Operasyon esnasında zanlı Dağhanlı’nın uyuşturucu maddeyi yok etmeye çalışırken son anda yakalandığı açıklandı. Gözaltına alınan iki zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da duruşmaya çıkarıldı.

KANITLARI YOK EDECEKTİ
Polis, 4 Haziran tarihinde alınan bir ihbar üzerine Küçük Kaymaklı’dakibir eve operasyon düzenlediklerini,o esnada evde misafir olarak bulunan Ahmet Dağhanlı’nın tuvalete koşarak uyuşturucu maddeyi klozete atmaya çalışırken suçüstü yakalandığını ifade etti. Polis, zanlı Dağhanlı ile Mehmet Karapaşa’nın gözaltına alındığını belirterek, zanlıların tasarrufunda 1,5 gram centetikcannabionid türü uyuşturucu bulunduğunu söyledi. Polis, zanlı Ahmet Dağhanlı’nın gönüllü ifade vererek uyuşturucuyu Mehmet Karapaşa’dan aldığını söylediğini ve suçunu kabul ettiğini, zanlı Mehmet Karapaşa’nınise gönüllü ifadesinde maddeyi, 18 Mayıs’ta Güney Kıbrıs’tan 1,5 gram olarak aldığını ve Lokmacı Sınır Kapısı’ndan ülkeye getirdiğini itiraf ettiğini açıkladı.

ŞİMDİLİK BİR GÜN
Zanlılar hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, alınacak ifadeler olduğunu belirterek bir gün tutukluluk talep etti. Mahkeme, yürütülen soruşturma kapsamında zanlıların bir gün süre ile tutuklu kalmalarına karar verdi.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.