1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ...YOKSULLUK MAAŞI ALAN VATANDAŞLAR
...YOKSULLUK MAAŞI ALAN VATANDAŞLAR

...YOKSULLUK MAAŞI ALAN VATANDAŞLAR

Gürgöze, yoksul ve dar gelirli veya geliri olmayıp yoksulluk maaşı alan vatandaşlara

A+A-

 

TAÇOY VE ATAOĞLU, BAĞIMSIZ ADAY GÜRGÖZE İÇİN DESTEK İSTEDİ

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Sekreteri Hasan Taçoy ve Gazimağusa İlçe Başkanı Fikri Ataoğlu, İnönü Belediye Başkanı adayı Beyhan Gürgöze ile birlikte Dörtyol’u ziyaret ederek Gürgöze için destek istedi.

DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, Dörtyol halkının sorun ve taleplerini dinleyen heyet, Gürgöze’nin hedef ve projelerini anlatan broşürleri dağıttı.

TAÇOY

DP-UG Genel Sekreteri Hasan Taçoy,  yaptığı konuşmada, belediyeye şeffaf yönetim ve eşit hizmet sağlanması için Gürgöze ve DP-UG belediye meclis üyesi adaylarına  destek istedi.

Belediyeciliğin sadece rutin  işlerden oluşmadığına işaret eden Taçoy,  beldelerin ekonomik, kültürel ve tarihi potansiyellerini değerlendirerek gelişmesi için projeler üretmek gerektiğini  kaydetti.

ATAOĞLU

Gazimağusa İlçe Başkanı ve Milletvekili Fikri Ataoğlu da, Dörtyol halkından Beyhan Gürgöze’nin hayata geçirmek için hazırladığı hedef ve projelerine destek istedi.

Ataoğlu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da halkın yanında olmayı sürdüreceklerini kaydetti.

GÜRGÖZE

İnönü Bağımsız Belediye Başkan Adayı Gürgöze ise,  herkese eşit hizmet vererek vatandaşların sorunlarını çözmek için çok çalışacaklarının sözünü verdi.

Gürgöze, yoksul ve dar gelirli veya geliri olmayıp yoksulluk maaşı alan vatandaşlara belediye hizmetlerinde muafiyetler sağlanması için gerekli çalışmaları yapacaklarını da kaydetti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.