1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOL KAVGASI KANLI BİTTİ!
YOL KAVGASI KANLI BİTTİ!

YOL KAVGASI KANLI BİTTİ!

Hamitköy’de Cumartesi gün iki aile arasında çıkan yol kavgası kanlı bitti… 3 kişinin tutuklandığı kavga sonucu kaburgaları ezilen, kafa tasına aldığı darbe sonucu travma geçiren kişinin durumunun ciddi olduğu öğrenildi

A+A-

Hamitköy’de Cumartesi gün çıkan ‘yol kavgası’ kötü bitti.

Dün, ‘Vahim zarar ve ciddi darp’ suçlaması ile mahkemeye çıkarılan zanlılar M.Ö, Y. Ö ve S.O aleyhine soruşturma maksatlı 2 gün tutukluluk emri alınırken, E.O’nun da kaburgalarının ezildiği, kafa tasına aldığı darbe sonucu travma geçirdiği belirtildi.

Kaburga kemikleri kırıldı, kafa travması geçirdi…

Lefkoşa Kaza Mahkemesi, Nöbetçi Yargıcı huzuruna dün getirilen davada, Polis Memuru Kazım Sevinç, zanlılar M.Ö, Y.Ö ve S.O’nun, ‘Vahim Zarar ve Ciddi Darp’ suçlarıyla gözaltına alındığını belirtti.

Zanlıların, 29 Mart Cumartesi günü, saat 11:30 sıralarında Hamitköy’de çiftliğe giden yolu kapattıkları için Kemal Sakallı, Ertaç Sakallı ve Durmuş Sakallı’yı elleri ile vurarak darp ettiklerini ifade eden Polis Memuru, Ertaç Sakallı’nın kaburga kemiklerinin kırıldığını, kafasına aldığı darbeler sonucu da travma geçirdiğini belirtti.

Polis Memuru Kazım Sevinç ayrıca, Ertaç Sakallı’nın durumunun ciddi olması nedeniyle ifadesinin de alınamadığını mahkemenin bilgisine getirdi.

‘Eşkıya değiliz’

Zanlılardan baba- oğul, M.Ö ve Y.Ö’nün gönüllü ifade verdiği de belirtilirken, Zanlı M.Ö, ‘Çiftliğime giderken Durmuş Sakallı ailesini topladı, yolumu kesti. Oğlumun üstüne atlayıp darp ettiği için biz de darp etmek zorunda kaldık. Eşkıya değiliz, önümüzü onlar kesti’ ifadelerini kullandı.

Zanlı Y.Ö ve S.O’nun suçlarını kabul etmediği mahkemede, yargıç soruşturma maksadıyla tüm zanlılar aleyhine 2’şer gün poliste tutukluluk emri verdi.

Ertaç Sakallı Nöroloji Servisi’nde, gözetim altında…

Hamitköy’de önceki gün, Hisar Tepe diye bilinen bölgede, Y.Ö.(E-26), S.K (E-38), M.Ö.(E-50) ile E. S.(E-31), D. S.(E-46) ve K.S (E-60) arasında arazi meselesi yüzünden kavga çıktı.


Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre kavga sonucunda, Y.Ö., S.K. ve M.Ö., Ertaç Sakallı’nın kaburga kemiğini, Durmuş Sakallı’nın da burun kemiğini kırdı.

Olayda yaralanan Ertaç Sakallı kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi nöroloji servisinde gözetim altında alındı.

Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.