1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOL KENARINA 'SATILIK' DİYE BIRAKILAN ARAÇLAR DİKKAT!
YOL KENARINA 'SATILIK' DİYE BIRAKILAN ARAÇLAR DİKKAT!

YOL KENARINA 'SATILIK' DİYE BIRAKILAN ARAÇLAR DİKKAT!

Araçlarını yol kenarında satışa sunulan araç sahipleri;

A+A-

FELLAHOĞLU: “YOL KENARLARINDA SATIŞA SUNULAN ARAÇLAR ÇEKİLECEK”

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Motorlu Araç Satıcıları ve İmalatçıları Birliği (MASİB) yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

LTB’den yapılan açıklamaya göre, Lefkoşa’nın çeşitli bölgelerinde bireysel olarak satışa sunulan araçların konuşulduğu kabulde, MASİB Başkanı Fırat Serhat, As Başkan İbrahim Akın ve Sayman Hasan Tosunoğlu hazır bulundu.

FELLAHOĞLU: “YOL KENARLARINDA SATIŞA SUNULAN ARAÇLAR ÇEKİLECEK”

Kabulde konuşan LTB Başkanı Kadri Fellahoğlu, Başkent Lefkoşa’nın çeşitli bölgelerinde bireysel olarak satışa sunulan araçların uygunsuz yerlerde sergilenmesinden dolayı sıkıntı yaşandığını kaydetti.  Fellahoğlu, cami avlularında, okul-apartman önlerinde, yol kenarlarında, çemberlerde ve kaldırımlarda uygunsuz olarak sergilenen bu araçların, hem binaların giriş ve çıkışına hem de yollarda ve kaldırımlarda yaya geliş gidişlerine engel olduğuna dikkat çekti. Bunların yanında kent içinde uygunsuz şekilde sergilenen ikinci el araçların görüntü kirliliğine de yol açtığını söyleyen Fellahoğlu uyarıda bulunarak bu şekilde bırakılan araçların LTB tarafından çekileceğini vurguladı.

SERHAT: “KAYIT DIŞI GELİR ELDE EDİLİYOR”

MASİB Başkanı Fırat Serhat’ta konuşmasında, uygunsuz şekilde satışa sunulan bu araçlardan düzenli olarak gelir elde eden kişilerin, herhangi bir vergi ödemediğini ve kayıt dışı gelir elde ederek haksız rekabete yol açtıklarını belirtti.

Bu şekilde tüketiciye kalitesiz araç satıldığına da dikkat çeken Serhat Birlik olarak bu durumdan rahatsız olduklarını kaydetti. Serhat bu soruna çözüm üretmek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak amacıyla başkan Fellahoğlu’nu ziyaret ettiklerini söyledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum