1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOL ORTASINDA MEYDAN DAYAĞI!
YOL ORTASINDA MEYDAN DAYAĞI!

YOL ORTASINDA MEYDAN DAYAĞI!

Yol ortasında meydan dayağı!

A+A-

Lefkoşa’da trafik anlaşmazlığı nedeniyle başlayan tartışmada 2 kişiyi ciddi şekilde darp eden Ersun Kırcan, Onur Şah ve Erol Tayfun, dün yargı huzuruna çıkarıldı.

Abbas ELMAS

Lefkoşa’da trafik anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışmada İbrahim Şeker ile Burhan Çakaloğlu isimli Teğmenleri ciddi şekilde darp ettikleri iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan Ersun Kırcan, Onur Şah ve Erol Tayfun dün yargı huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli polis memuru Ahmet Doğu, zanlı Ersun Kırcan, Onur Şah ve Erol Tayfun’un “Ciddi darp, sarhoşluk ve rahatsızlık” suçlarından methaldar olduklarını söyledi.

 Zanlıların 24 Kasım tarihinde umumi bir yer olan Nejmettin Erbakan Caddesi üzerinde yüksek alkol etkisinde iken aralarında trafik anlaşmazlığı çıkan İbrahim Şeker ve Burhan Çakaloğlu isimli kişileri yanlarında çocuk olmasına rağmen ciddi şekilde darp ettiklerini kaydeden polis, müştekilerin bayılıp yere düştükten sonra dahi zanlıların elleri ve ayaklarıyla başlarına vurmak sureti ile ciddi şekilde darp ettiklerini kaydetti.

Polis memuru Doğu, zanlı Ersun Kırcal’ın yedi, zanlı Onur Şah’ın iki ve zanlı Erol Tayfun’un dört benzer suçlardan sabıkasının bulunduğunu belirtti. Zanlılar aleyhinde başlatılan polis soruşturmasının tamamlandığına dikkat çeken polis memuru, zanlıların KKTC vatandaşı olduğunu kaydederek, davalarında hazır bulunabilmeleri için mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Fügen Ulutekin ise, zanlıların olayla bağlantılı olabileceklerine bulgu yaparak zanlıların davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile yurt dışına çıkışlarının yasaklanmasına, beş bin TL nakdi teminat yatırmalarına ve KKTC vatandaşı muteber birer kefilin 20 bin TL’lik kefalet senedi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmalarını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.