1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOLCULAR PERİŞAN OLDU
YOLCULAR PERİŞAN OLDU

YOLCULAR PERİŞAN OLDU

Yolcular perişan oldu

A+A-

Kuzey Kıbrıs genelinde dün sabah saatlerinde etkili yoğun sis hava trafiğini de olumsuz etkiledi, birçok uçuş rötarlı gerçekleşti.

Sonuç CEVİZCİ
Kuzey Kıbrıs genelinde dün sabah saatlerinde etkili yoğun sis hava trafiğini de olumsuz etkiledi ve Ercan Havaalanını bir süreliğine uçuşlara kapatıldı.
Sis nedeniyle Türkiye’den Kuzey Kıbrıs’a sabah saatlerinde gelen Pegasus Havayollarına ait uçaklar Ercan Havaalanına iniş yapamadı, yolcular perişan oldu
Londra’dan havalanan Pegasus havayollarına ait uçak, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’na aktarmalı iniş yaptıktan sonra Ercan’a doğru yol aldı, saat 07.15’te Ercan’a gelen uçak yoğun sis nedeniyle Türkiye’ye geri dönmek zorunda kaldı.  Adana’ya dönen Pegasus uçağına binmeyi bekleyen Londra yolcuları ise Ercan Havaalanı’nda mahsur kaldı.
Antalya’dan Ercan’a saat 07,30’da inmesi beklenen Pegasus uçağında da aynı sorun yaşandı. Alana iniş yapamayan uçak, Antalya’ya geri döndü. Bu uçakla Ankara’ya gidecek olan yolcular da Ercan Havaalanı terminalinde beklemek zorunda kaldı.
Yolcular saatlerce süren bekleyişe isyan ederken,  Pegasus Hava Yolları yolculara yetkilileri sandviç dağıtarak öfkelerini dindirmeye çalıştı.
Sisin kalkmasıyla birlikte yaklaşık dört buçuk saat alanda bekleyen yolcular rötarlıda olsa uçaklarına binmeyi başararak seyahatlerini gerçekleştirdi

kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.