1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOLCULARA İŞKENCE!
YOLCULARA İŞKENCE!

YOLCULARA İŞKENCE!

Yolculara işkence!

A+A-

Kontrol noktaları yetersiz kalıyor
Girne Turizm Limanı’nda bulunan beş adet “Giden Yolcu” pasaport kontrol noktalarından yalnızca birinin çalışması nedeniyle zaman zaman yaşanan sıkışıklık yolcuları bezdirerek isyan noktasına getirdi.

Girne Turizm Limanı’nda gazetemizin geçtiğimiz günlerde X-Ray cihazları ile ilgili yaşanan sorunları kamuoyuna yansıtmasının üzerinden çok geçmeden, limandaki sorunlara bir yenisi daha eklendi. Turizm Limanı’nda “Giden Yolcu” bölümünde bulunan beş adet muhaceret ve pasaport kontrol noktasının sadece birinin çalışıyor olması vatandaşları çileden çıkarttı. Özellikle Pazartesi sabah ve Cuma akşamları yaşanan yoğunluk sırasında yalnızca bir kontrol noktasının çalışmasına tepki gösteren vatandaşlar, “Gelen Yolcu” kısmındaki kontrol noktalarının da yalnızca birinin çalıştığını söyleyerek, ilgili kişilerin soruna bir çözüm üretmesini istediler.

Güvenilir bir kaynaktan elde edinilen bilgilere göre söz konusu sorunun daha önce ilgili yerlere iletildiği, ancak personel yetersizliği gerekçesi ile sorunun giderilmediği öğrenildi. Bu günlerde görev sürelerini tamamlayan askeri personelin çıkış; görevi devralacak olanların da giriş yapması, ayrıca okulların açılıyor olması ve öğrencilerin adaya giriş yapmaya başlamasıyla birlikte, bu sorun daha da arttı.

Hat safhaya gelen soruna karşı bir önlem alınması gerektiğine dikkat çeken vatandaşlar, “Girne Turizm Limanı’nı kullanmak biz yolculara artık bir işkence haline dönüştü” şeklinde konuşarak tepkilerini ortaya koydular.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.