1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOLDA YÜRÜRKEN BAŞINA CAM DÜŞTÜ
YOLDA YÜRÜRKEN BAŞINA CAM DÜŞTÜ

YOLDA YÜRÜRKEN BAŞINA CAM DÜŞTÜ

Yolda yürürken başına cam düştü

A+A-

Girne’de bir apartmanda balkon korkuluğu olarak kullanılan yaklaşık bir metrekarelik cam parçası, şiddetli rüzgarla yerinden uçup kaldırımda yürüyen 53 yaşındaki kadına çarptı, yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı
 
Mehmet KARA

Girne’de, dün öğle saatlerinde akıl almaz bir olay meydana geldi. Bir apartmanda balkon korkuluğu olarak kullanılan yaklaşık bir metrekarelik cam parçası, binadan düşerek kaldırımda yürüyen 53 yaşındaki kadına çarptı. Yaralanan kadın kısa sürede hastaneye kaldırılırken, camın şiddetli rüzgar nedeniyle yerinden çıktığı tahmin ediliyor.

Başında ve çeşitli yerlerinde kesikler oluşan kadın, hastanede müşahede altına alınırken, hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre talihsiz olay, dün öğle saatlerinde, Girne’de Liman Yolu olarak bilinen Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Caddede yürümekte olan 53 yaşındaki S.A, ne olduğunu anlayamadan camdan bir kütlenin kendisine çarpmasıyla bir anda kendini yerde buldu. Olayı gören vatandaşlar hemen kadına yardıma koşarak, ilk müdahaleyi yaparken, ambulans ve polise de haber verildi.

Görünmez kazada çeşitli yerlerinden yaralanan S.A, ambulans ile Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.