1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOLLAR DARMADAĞIN!..
YOLLAR DARMADAĞIN!..

YOLLAR DARMADAĞIN!..

YOLLAR DARMADAĞIN!..

A+A-

Tali yollar ve şehir içindeki yollar dışında birçok Anayolun sürücüler için tehlike arzedecek derecede kötü olması, kazaya davetiye çıkartmasına ve kazaların artmasına neden oluyor.

Haspolat’ta Haspolat Belediye evleri ile köy içerisine bağlantıyı sağlayan yolun son derece kötü olması bölgede ikamet eden vatandaşların tepkisine neden oluyor.

ASFALT DÖKÜLMEK İÇİN KAZILDI ANCAK BIRAKILDI

Haspolat’ta ikamet eden güvenilir bir kaynak yaptığı açıklamada, ben Haspolat da kalıyorum. Belediyenin yapmış olduğu Haspolat Belediye Apartmanlardan köyün içerisine bağlantı yolu son derece kötü bir görünüm arzediyor. Yeni asfalt dökülmek amacı ile yol kazıldı. Ancak yolun yeniden yapımı ve asfaltlanmasını üstlenen şirket bu yolu bitirmeden bırakıp çekip gitti. Hatta asfalt dökülmek amacı ile kazılanyola dökülecek olan asfalt için getirilen silindir diye adlandırılan iş makinesini dahi orada bıraktı dedi.

yol-kahveci.jpg

İŞ MAKİNESİ BİLE BIRAKILIP GİDİLDİ

Ayni kaynak açıklamasına devamla, bu konuyu sorabileceğimiz tek yetkili kişi dahi yok malesef. Benim araştırıp öğrendiğime göre  bu ihaleye Belediye seçimlerinden önce çıkılmış ve parası da muhtemelen kanımca ödenmiştir. 6 ay önce başlandı buraya fakat bu şekilde bırakıp gitti yapan şirket. Yol güzergahı LTB Binaların Haspolat köyü merkezine bağlayan yoldur.

FİNANSMAN SAĞLANDI AMA İŞ YAPILMADI İDDİASI VAR

Bırakılan silindir iş makinesinin üzerinde ve yol yapımının yapıldığını belirtmek için yazılan tabelada Kahveci Ltd. Yazıyor. Ayrıca bu projenin finansmanı TC Yardım Heyeti Başkanlığı tarafından karşılanmıştır yazıyor. Yani TC Heyeti parayı verecek iş bitirilmeden bu şirketler parayı cebe atıp ortadan kaybolacaklar mı ifadesinde bulundu.

yos-1.jpg

yol-003.jpg

Detay

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.