1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "YOLLARDA AZRAİL GİBİ DOLAŞIYORLAR"
"YOLLARDA AZRAİL GİBİ DOLAŞIYORLAR"

"YOLLARDA AZRAİL GİBİ DOLAŞIYORLAR"

28 yaşındaki Dursun Çebi, Dipkarpaz yakınlarında aniden yola fırlayan eşeğe aracıyla çarparak ölümden döndü, geçmişte benzer bir olay nedeniyle bir oğlunu kaybeden baba Ali Çebi isyan etti:

A+A-

Dipkarpaz anayolunda aniden önüne çıkan eşeğe aracıyla çarpan 28 yaşındaki Dursun Çebi, ölümün eşiğinden döndü. 2008 yılında benzer bir kazada Dursun Çebi’nin kardeşi Hakan Çebi hayatını kaybettiği için, olay yerine gelen baba Ali Çebi, büyük korku yaşadı ve yetkililere isyan etti. Ali Çebi, Karpaz’ın hür eşeklerinin sık sık trafik kazalarına neden olduğunu belirterek, “Telli bir bölgeye kapatın bu hayvanları” dedi.

Yola fırlayan eşek telef oldu...

Dipkarpaz- Yenierenköy anayolunun 7-8 kilometrelerinde dün akşam saat 20:30 sıralarında meydana gelen kazada şans eseri Dursun Çebi ciddi yara almazken, araçta maddi hasar meydana geldi. Aracın çarptığı eşek ise öldü.

Dipkarpazlı Dursun Çebi, LV 441 plakalı Mersedes marka aracıyla Dipkarpaz’dan Yenirenköy’e seyrettiği sırada yola fırlayan bir eşeğe çarptı. Dursun Çebi, şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu.

25 Temmuz 2008 yılında Dursun Çebi’nin kardeşi Hakan Çebi de yine Dipkarpaz- Yenierenköy arasında yola fırlayan eşeğe çarparak hayatını kaybetmişti.

Yollarda Azrail gibi dolaşıyorlar...

Olay yerine gelen baba Ali Çebi, yetkililere isyan ederek, eşeklerin gece gündüz yollarda Azrail gibi dolaştıklarını belirterek, beş yıl önce yaşadıklarını hatırlattı.

Aynı korkuyu yeniden yaşadığını ifade eden Ali Çebi, olay yerine gelen yetkililere isyan ederek, “Yollarda can güvenliğimiz kalmadı, her an tehlike içerisindeyiz. Defalarca yola fırlayan eşekler yüzünden kaza atlattık. Eşeklerin bir an önce telli bir bölgeye konulması gerekiyor” dedi.

 

Kaynak: Kıbrıs

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.