1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOLLARDA ÇÖKME VAR
YOLLARDA ÇÖKME VAR

YOLLARDA ÇÖKME VAR

vatandaşı bezdirdi

A+A-

Yenierenköy’de su borusu döşenen bazı yollardaki sorunlar vatandaşı bezdirdi. 

Yenierenköy’de döşenen su borularının ardından yollar tamir edilmedi. Özel bir şirketin iki yıl önce ihalesini aldığı su borularını döşemek amacıyla kazdığı Cumhuriyet Caddesi ve Erenköy Lisesi yolu, meydana gelen çökmelerden dolayı köstebek yuvasına döndü.

Cumhuriyet Caddesi’nden Sipahi köyüne giden dar yol, kazılar nedeniyle daha da daralırken, vatandaşlar, bu yolun çok tehlikeli hale geldiğini kaydetti.

Erenköy Lisesi yolunu kullanan öğrenci velileri ve okul otobüsleri ise her gün zor anlar yaşıyor. Erenköy Lisesi’nden Cumhuriyet Caddesi’ne geçiş yolunun da boydan boya kazılıp üzerine gelişigüzel toprak atılıp bırakılması da özellikle yağmurlu havalarda çamur deryasına dönüyor.
  
Öykün: Yapacak gücümüz yok
Yenierenköy Belediye Başkanı Özay Öykün yaşanan yol sorununa çare üretemediklerine dikkat çekerek, “Defalarca ilgili şirketi arayıp, tedbir almasını istedik ancak sonuç alamadık” dedi. Öykün, yolların birçok yerde çökme yaptığını ve tamire ihtiyacı olduğunu kaydederken, “Bizim bunu yapacak maddi gücümüz de yok, inşallah Karayolları Dairesi ilgilenir ve yapar” şeklinde konuştu.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.