1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOLLARDA KARANLIK YOLCULUK
YOLLARDA KARANLIK YOLCULUK

YOLLARDA KARANLIK YOLCULUK

Yollarda karanlık yolculuk

A+A-

Tepkilerini dile getiren vatandaşlar, hava karardığı zaman trafiğe çıkmaya ve yolculuk etmeye korktuklarını belirterek “Önlem almak için ölümlerin olmasını beklememeliyiz. Kelle koltukta seyahat etmek istemiyoruz” dedi.
 
Mehmet KARA

Lefkoşa ile çevre bölgelerindeki çember, kavşak, cadde ve yollarda yeterli aydınlatmanın olmaması ya da aydınlatma lambası olup da bir türlü yanmaması yol kullanıcıları için büyük tehlike yaratıyor.

Sürücüler, şehir içinde seyrederken zifiri karanlıkta yol alıyor. Sürücülerin etrafı yeterince net görememesinin yanı sıra çevredeki araçların gözü alan farları nedeniyle rahat bir sürüş alanı sağlanmıyor. Bu durum rahatsız ediciliği kadar tehlikeli bir yolculuğun sinyallerini de veriyor.

Bu noktalara dikkat!

Başta Atatürk Spor Salonu’nun önündeki çember ile fuar alanı kavşağı civarı, Lefkoşa-Güzelyurt anayolunun bir kısmı ile Girne Amerikan İlkokulu yakınındaki kavşak, Haspolat çemberi, Hamitköy çemberi, Gönyeli Ağıllar çemberinde aydınlatma lambaları olmasına rağmen uzun bir süredir yanmıyor. Ayrıca Fuar Kavşağı ile Gönyeli çemberi güzergahının da karanlıkta olması sürücülere zor anlar yaşatıyor.

“Trafiğe çıkmaya korkar olduk”

Vatandaşlar, hava karardığı zaman trafiğe çıkmaya ve yolculuk etmeye korktuklarını belirterek “Önlem almak için ölümlerin olmasını beklememeliyiz. Bazı caddelerde ve birçok çemberde lamba var fakat yanmıyor. Geceleri ışık yetersizliğinden kazalar da kaçınılmaz oluyor” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Yetkililerin konuya duyarsız kalmamasını isteyen vatandaşlar, ‘kelle koltukta’ seyahat etmek istemediklerini ifade etti.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.