1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YOLLARIN ÇİLESİ BİTMİYOR
YOLLARIN ÇİLESİ BİTMİYOR

YOLLARIN ÇİLESİ BİTMİYOR

Gönyeli-Boğaz eski yolu çukurlarla dolu...

A+A-

 

“Karayolları Dairesi ne yapıyor?”

Gönyeli-Boğaz eski yolu olarak bilinen Atatürk Caddesi’ndeki yol çukurlarla dolu. Söz konusu yolda uyarıcı levhaların ve aydınlatmanın da eksik olduğunu söyleyen vatandaşlar, Karayolları Dairesi’ni göreve davet etti.


Gönyeli-Boğaz eski yolu olarak bilinen Atatürk Caddesi’nin bakımsızlığı bölge halkının tepkilerine neden oldu. Gönyeli çemberinde oluşan yoğun trafik nedeniyle Girne veya Güzelyurt’a gidecek olanların sıklıkla kullandığı yolda aydınlatmanın olmaması, yol içerisinde bulunan çukurlar, yol kenarlarında uyarıcı levhaların eksikliği, bariyerlerin olmaması trafik kazalarına davetiye çıkardığı gibi, olası bir trafik kazasında insan hayatının tehlikeye girmesine de zemin hazırlıyor.

Belediyeye bildirdiler

Söz konusu bölgede havanın kararmasıyla birlikte görüş mesafesinin çok kısaldığını belirten sürücüler, yol kenarlarında yürüyen herhangi bir canlı olup olmadığını göremediklerinden yakınırken, bölgede ikamet eden vatandaşlar ise daha önce Dikmen Belediyesi’ne şikâyetlerde bulunduklarını “söz konusu yol, anayol konumundadır ve Karayolları Dairesi’ne bağlıdır” cevabını aldıklarını kaydettiler.

“Karayolları ne yapıyor?”

Yolu kullanan vatandaşlar, Atatürk Caddesi’nin bakımsızlığının defalarca bu yolda kazaların olmasına neden olduğunu ifade etti. “Bu kadar umursamazlık olmaz, Karayolları ne yapıyor? Bu yolları kullanmıyor mu? Alınan vergiler nerelere harcanıyor” diyerek tepkilerini ortaya koyan vatandaşlar, aynı zamanda “Karayolları Dairesi biraz hareketlensin, bu ve buna benzer yolların bakımlarını yapsın” dediler.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.