1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YÖNETİM KAPIYI GÖSTERDİ!
YÖNETİM KAPIYI GÖSTERDİ!

YÖNETİM KAPIYI GÖSTERDİ!

Mağusa Türk Gücü’nde parasını isteyen futbolculara ‘aynı çatı altında olamayız’ dediler

A+A-

Mağusa Türk Gücü’nde 5 aylık maaşlarını almadıkları gerekçesi ile futbolcuların yaptığı açıklamalara yönetimden cevap geldi. Açıklamada yönetim kurulunun üzerine düşen tüm görevleri yaptığı ve devam eden süreçte yapmaya devam edileceği belirtildi.

 Futbolcuların bu şartlar altında oynayacağı söylendi

Yönetim kurulundan yapılan açıklamada, geçtiğimiz sezon göreve başlayan yönetimin futbolcuların geçmiş alacaklarını ödeyebilmek için borçlanma yoluna gittiği anımsatıldı. Alacaklarının ödendiğini ve geride kalan sezonda ise ödemelerin aksama olsa bile ödeneceği sözü verildiğini, futbolcuların da bu şartlar altında oynamayı kabul ettiği belirtildi.

Ligin ilk yarısında bu konu ile ilgili hiçbir sorun yaşanmadı denilen açıklamada, ligin ikinci yarısından itibaren takım kaptanı Osman Çobanoğlu’nun futbolcuların maaşlarını alamadıkları için antrenmanlara ve maçlara çıkmama kararlarını kendilerine ilettiklerini ve yönetim kurulunun da antrenör Ali Oraloğlu’nun onayı ile üç futbolcuyu kadro dışı bıraktığını ve daha sonraki süreçte spor kamuoyunun bildiği olayların yaşandığı hatırlatıldı.

 4 maaş ceza verileceği Reşat’a söylenmiş

Özellikle bu süreçte takım kaptanlarından Reşat Özbilgen’e bu tutumlarına devam etmeleri halinde 4 maaş ceza vereceklerini söylediklerini ve bu kararı alan tüm futbolcuların da bu cezayı kabul ettiklerini söyledikleri belirtildi.

Son günlerde sosyal medya üzerinden bazı futbolcuların kulübü küçük düşürücü açıklamalarda bulunmaları ve yöneticilere emek hırsızları muamelesi yapmalarının bardağı taşıran son damla olduğunun ve bu açıklamalara devam eden ve kendi menfi çıkarlarını düşünen futbolcular ile kim olursa olsun artık aynı çatı altında beraber olunmayacağının kararının alındığı belirtildi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.