1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YÖNLÜER DAVASINDA KARAR VERİLDİ!
YÖNLÜER DAVASINDA KARAR VERİLDİ!

YÖNLÜER DAVASINDA KARAR VERİLDİ!

Kezban Yönlüer davası sonuçlandı...

A+A-

Keziban Yönlüer suçlu bulundu

Gönyeli’de 18 Ocak 2012 tarihinde meydana gelen kazada Alkan Coşkun’un ölümüyle sorumlu tutulan Kezban Yönlüer’in davaları sonuçlandı. Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti tarafından suçlu bulunup mahkum edilen Yönlüer’in kararı bugün açıklanacak.

Gönyeli’ de 18 Ocak 2012 tarihinde Alkan Coşkun’un ölümüyle sonuçlanan kazada  başının üzerinden aracıyla geçip "ölümüne sebep olan" Kezban Yönlüer Lefkoşa Ağır Ceza'da görüşülen davada dün aleyhine getirilen “Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu başkasının ölümüne sebep verme” “Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu kazaya sebep olma”, “Kaza yaptıktan 24 saat sonra trafik kazası yaptığını polise bildirmemek”, “ihtiyatsızca acele ile halka tehlike arz edecek şekilde araç kullanma”, " Seyrüsefer ve ruhsatsız motorlu  araç kullanma" ve " Sigortasız motorlu  araç kullanma" suçlamaları ile ilgili suçlu bulunup mahkum edildi.

Kezban Yönlüer’in davası Başkan Peri Hakkı, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay’dan oluşan heyetin huzurunda görüşüldü.

Bugün karar okunacak

Başkan Peri Hakkı, Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı ve Yargıç Alev Ulunay’dan oluşan heyetin huzurunda görüşülen Kezban Yönlüer'in kararı bugün Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 14.30'da açıklanacak.

YÖNLÜER'İN CEZASI BELLİ OLDU! HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.