1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YORGANCIOĞLU: “BAY-SEN BUGÜN NİYE EYLEM YAPIYOR ANLAMADIM”
YORGANCIOĞLU: “BAY-SEN BUGÜN NİYE EYLEM YAPIYOR ANLAMADIM”

YORGANCIOĞLU: “BAY-SEN BUGÜN NİYE EYLEM YAPIYOR ANLAMADIM”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, bugün Başbakanlık önünde eylem yapan Bay-Sen’in neden eylem yaptığını anlamadığını belirtti.

A+A-

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, bugün Başbakanlık önünde eylem yapan Bay-Sen’in neden eylem yaptığını anlamadığını belirterek, Bay-Sen’den istediği “toplu iş sözleşmesinde çalışanların iş güvencesi endişesini giderecek çalışmanın” kendisine iletilmediğini kaydetti.

Başbakan Özkan Yorgancoğlu, bugün düzenlediği basın toplantısında sorulan bir soru üzerine Bay-Sen’in eylemini de değerlendirdi.

Bay-Sen eylemi konusunda “çok samimi olmak istediğini” vurgulayan Yorgancıoğlu, “Ben niye çadır kurduklarını anlamadım” dedi.

Yorgancıoğlu, Bay-Sen ile son yaptıkları toplantıda, sendika yönetim kurulunun kendilerine, çalışanların iş güvencesi ile ilgili endişelerini aktardıklarını, kendilerinin de “bu endişelerinizi giderecek nasıl bir cümlenin sözleşmede yer almasını istersiniz, çalışıp bize getirin” dediklerini, ancak ne kendilerine ne de BRT Yönetim Kurulu’na böyle bir yanıtın iletilmediğini kaydetti.

Başbakan Yorgancıoğlu, “Dolayısıyla Bay-Sen bugün niye eylem yapıyor anladım dersem yalan söylerim” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.