1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YORGANCIOĞLU, İŞ KADINLARI DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ
YORGANCIOĞLU, İŞ KADINLARI DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ

YORGANCIOĞLU, İŞ KADINLARI DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Semral Erel başkanlığındaki dernek heyetini kabulünde,

A+A-

 

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, İş Kadınları Derneği’ni kabul etti.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Semral Erel başkanlığındaki dernek heyetini kabulünde, kadınların hayatın her alanında etkin olmalarının yararına inandığını belirterek, bu konuda önerilere açık olduklarını ve ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

İş hayatında kadınların önemli bir yeri olduğuna işaret eden Yorgancıoğlu, eğitim düzeyi çok yüksek olan ülkede kadınların her alanda yönetici pozisyonunda olmasının yaratacağı avantajların da farkında olduklarını belirtti.

EREL

İş Kadınları Derneği Başkanı Semral Erel de, Yönetim Kurulu olarak İş Kadınları Derneği’nin çalışmalarını Yorgancıoğlu’na anlatmak için geldiklerini söyledi.

Kadınların ekonomiye katkılarını arttırmasının İş Kadınları Derneği’nin vizyonu olduğunu belirten Erel, ülkenin refahı ve kadınların hak ettiği yere gelebilmesi için demokrasinin iyi çalışması gerektiğini kaydetti.

Etkin sivil toplum örgütleri çoğaldıkça hükümetlerin daha güçlü olacağına inandığını söyleyen Erel, ülkenin kalkınmasına öncelikle kadınları eğitme noktasından başladıklarını ifade etti. Erel, güçlü kadınların ülkenin daha etkin olması için de daha faydalı olacağına inandıklarını söyledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.