1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YORGANCIOĞLU KURBAN BAYRAMI NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI
YORGANCIOĞLU KURBAN BAYRAMI NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI

YORGANCIOĞLU KURBAN BAYRAMI NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI

Yorgancıoğlu, bayramların dayanışmayı pekiştirmek, kırgınlıkları bir yana bırakıp geleceğe ümitle bakmak için

A+A-

YORGANCIOĞLU: “BAYRAMLAR DAYANIŞMAYI PEKİŞTİRMEK, KIRGINLIKLARI BİR YANA BIRAKIP GELECEĞE DAHA ÜMİTLİ BAKMAK İÇİN BİR DAVETTİR”

“HALKIMIZIN VE İSLAM ALEMİNİN KURBAN BAYRAMI’NI EN SAMİMİ DUYGULARIMLA KUTLUYOR, BU SÜREÇTE KIRGINLIKLARIN DOSTLUĞA, DAYANIŞMAYA VE SEVGİYE DÖNÜŞMESİNİ DİLİYORUM”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, bayramların dayanışmayı pekiştirmek, kırgınlıkları bir yana bırakıp geleceğe ümitle bakmak için davet olduğunu kaydederek, Kıbrıs Türk halkının ve İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutladı.

Bayramların insancıl ve ulvi bir çağrı içerdiğini, bu çağrının ayrım gözetmeksizin bütün toplumlara ve insanlığa yönelik olduğunu ifade eden Yorgancıoğlu, bu Bayramda da kırgınlıkların dostluğa, dayanışmaya ve sevgiye dönüşmesini diledi.

Özkan Yorgancıoğlu Kurban Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

DOSTLUĞA, SEVGİYE VE GÜVENE VURGU YAPTI

Mesajında, dostluğa, sevgiye ve güvene vurgu yapan Yorgancıoğlu şunları kaydetti:

“Gerek şahsım, gerekse hükümetimiz adına, Kurban Bayramı’nı fırsat bilerek, sizlere, hep birlikte daha güzel bir geleceğe yürüyebilmemiz için çağrı yapmak istiyorum.

Günlük yaşamımızda karşılaştığımız sorunlar bizleri yıldırmasın, karamsarlığa düşürmesin, hep birlikte el ele barışın, demokrasinin, insanca bir yaşamın egemen olacağı günlere doğru yürüyeceğimiz konusundaki inancımıza gölge düşürmesin.

Aksine bu uğurda çalışma azmimizi pekiştirsin, birbirimize karşı beslediğimiz dostluğu, güveni, sevgiyi artırmaya, tazelemeye vesile teşkil etsin.

Bu duygu ve düşüncelerle, Siz değerli halkımızın ve İslam aleminin  Kurban Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyor, bu süreçte kırgınlıkların dostluğa, dayanışmaya ve sevgiye dönüşmesini diliyorum.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.