1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YORGANCIOĞLU: “PROGRAMSIZ EKONOMİ DÜŞÜNÜLEMEZ”
YORGANCIOĞLU: “PROGRAMSIZ EKONOMİ DÜŞÜNÜLEMEZ”

YORGANCIOĞLU: “PROGRAMSIZ EKONOMİ DÜŞÜNÜLEMEZ”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, amaçlarının halkın geleceği konusunda akılcı politikalar uygulamak olduğunu söyledi.

A+A-

YORGANCIOĞLU: “AMACIMIZ HALKIN GELECEĞİ KONUSUNDA AKILCI POLİTİKALAR UYGULAMAK”

“SEÇİM ÖNCESİ DE EKONOMİK PROGRAMI BÜTÜNÜYLE REDDETTİĞİMİZİ SÖYLEMEDİK... PROGRAMSIZ EKONOMİ DÜŞÜNÜLEMEZ... KAMUOYUNUN HASSASİYETLERİ VAR”

“DİĞER HÜKÜMETLERDEN FARKIMIZ, HER ALANDA KARAR ÜRETİRKEN PAYDAŞLARIMIZLA BUNU TARTIŞMAK”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, amaçlarının halkın geleceği konusunda akılcı politikalar uygulamak olduğunu söyledi. Ekonomik programı bütünüyle reddetmediklerini, kamuoyunun hassasiyetleri bulunduğunu ifade eden Başbakan Yorgancıoğlu, programlı ve hedefleri bulunan bir hükümet olduklarını belirtti.

Yorgancıoğlu, “Diğer hükümetlerden farkımız, her alanda karar üretirken paydaşlarımızla bunu tartışmaktır” dedi.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Arsen Angı başkanlığındaki Genç İş Adamları Derneği  (GİAD) heyetini kabul etti.

ANGI: “100 GÜN SÜRE PRENSİBİMİZ VAR”

GİAD Başkanı Arsen Angı, GİAD olarak yeni kurulan her hükümete eleştiri ve destek için 100 gün gibi bir süre tanıma prensipleri olduğuna işaret ederek, hükümetin ilk günlerinde bazı işlerde sonuç almasının mümkün olmadığını kaydetti.

“BAZI TALEPLERİMİZİN PROGRAMDA YER ALMASI SEVİNDİRİCİ”

Seçim öncesinde bazı talepleri olduğunu anımsatan Angı, taleplerinin bir kısmının hükümet programında yer almasının sevindirici olduğunu söyledi.

Peşin KDV ve stopaj konusunun hükümet programında yer almadığına işaret eden Angı, kendilerinin bu konuda bir çalışmaları bulunduğunu belirtti ve konun hükümet programına alınmasını talep etti.

“MERAK EDİYORUZ”

Hükümetin ekonomik programı uygulayıp uygulamayacağını da merak ettiklerini belirten Angı, hükümetin bir ekonomik programı olmasını ve uygulamasını doğru bulduklarını söyledi.

Angı, hükümetin bir ekonomik programla, ülken kalkınmasını sağlamasının önemine değindi.

YORGANCIOĞLU: “AKILCI POLİTİKALAR”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da, amaçlarının halkın geleceği konusunda akılcı politikalar uygulamak olduğunu belirterek, bunu yaparken herkesi mutlu etmenin mümkün olmadığını söyledi.

Hükümetin eleştirilere açık olduğunu belirten Yorgancıoğlu, kendilerine yöneltilen talepleri de değerlendirdiklerini kaydetti.

Hiçbir hükümetin ülkeyi pahalandırmak adına bir adım atmak istemeyeceğine dikkat çeken Başbakan Yorgancıoğlu, ekonominin dara girmemesi için de stopaj konusunda alternatif kaynakların bulunması gerektiğini belirtti.

“PROGRAMSIZ EKONOMİ DÜŞÜNÜLEMEZ”

Ekonomik program konusuna da değinen Başbakan Yorgancıoğlu, her ülkenin bir ekonomik program uyguladığını, programsız bir ekonominin düşünülemeyeceğini söyledi.

Seçimler öncesinde de ekonomik programı bütünüyle reddettiklerini söylemediklerini ifade eden Başbakan Yorgancıoğlu, kamuoyunun ekonomik program konusunda hassasiyetleri olduğunu kaydetti.

“PAYDAŞLARLA TARTIŞILACAK”

Yorgancıoğlu, hükümetlerinin, programlı ve hedefleri olan bir hükümet modeli olacağına dikkat çekerek, diğer hükümetlerden farklı olarak, her alanda karar üretirken, paydaşlarıyla bunu tartışacaklarını sözlerine ekledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.