1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. YORGANCIOĞLU: “SENDİKALARLA İŞBİRLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ”
YORGANCIOĞLU: “SENDİKALARLA İŞBİRLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ”

YORGANCIOĞLU: “SENDİKALARLA İŞBİRLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ”

DAÜ-SEN, CTP-BG’Yİ ZİYARET ETTİ

A+A-

CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, parti olarak sendikalarla işbirliğine önem verdiklerini söyledi.

Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde örgütlü akademik personel sendikası DAÜ-SEN Başkanı Ulaş Gökçe ve beraberindeki heyet CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu’nu ziyaret ederek, 28 Temmuz seçimleri ve sonrasıyla ilgili görüş ve önerilerini iletti.

CTP-BG Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yorgancıoğlu, CTP’nin sendikalarla işbirliğine dikkat ettiğini dile getirerek, “Var olan sorunları ortak akıl çerçevesinde paydaşlarıyla çözmek en akılcı yöntemdir” dedi.

Sendikalardan gelen önerilerin, sorunların çözümünde hayati öneme sahip olduğuna işaret eden Yorgancıoğlu, DAÜ-SEN’nin DAÜ ve yüksek öğrenim alanıyla ilgili önerilerini değerlendireceklerini söyledi.

Yorgancıoğlu, UBP’nin ülkeyi yönetemeyerek her alanı iflasa sürüklediğini, bu nedenle erken seçim talep ettiklerini iddia etti.

“28 Temmuz Erken Genel Seçime giderken CTP-BG olarak Kıbrıs sorununun çözümüne, demokrasiye, insan haklarına, emeğin en yüce değer olduğuna inanan farklı kesimlere her bölgede aday listelerinde yer vermeye çalışıyoruz” diye konuşan Yorgancıoğlu, CTP’nin toplum için ortaya koyduğu ortak değerlere inanan kişilerle tüm halkı kucaklayacak bir kadro oluşturmayı amaçladığını kaydetti.

 

Kaynak: TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.