1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YORGANCIOĞLU TAK MÜDÜRÜ SAYGILI'YI KABUL ETTİ
YORGANCIOĞLU TAK MÜDÜRÜ SAYGILI'YI KABUL ETTİ

YORGANCIOĞLU TAK MÜDÜRÜ SAYGILI'YI KABUL ETTİ

Yorgancıoğlu, TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı ile TAK Yönetim Kurulu Başkanı Emir Ersoy'u kabul etti.

A+A-

YORGANCIOĞLU: “KURUMU DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞINIZDAN ENDİŞEMİZ YOK”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı ile TAK Yönetim Kurulu Başkanı Emir Ersoy ve bazı yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, kabulde yaptığı konuşmada, halkın haber alma hakkını gözeterek iş yapan bir kurumun yöneticisi olmanın önemine dikkat çekerek, birçok alandaki gibi TAK'la igili de sıkıntıların bulunduğunu bildiklerini ve bunları aşmanın da herkesin görevi olduğunu söyledi.

Yeni dönemde yönetici ve çalışanlara başarılar dileyen Yorgancıoğlu, yeni TAK Müdürü Neriman Saygılı’nın, kurumu daha da ileriye taşıyacağından herhangi bir endişesi olmadığını ifade etti.

Ramazan Bayramı dolayısıyla insanların hoşgörüsünün arttığı, samimiyetin, kardeşliğin, dostluğun geliştiği dönemler yaşanmasını dileyen Yorgancıoğlu, bu dönemde bölgedeki ülkelerde sivil insanların öldürüldüğü, savaş diye tanımlanan ama aslında kadın ve çocukların çok daha fazla zarar gördüğü bir sürecin yaşandığını dile getirdi.

Başbakan Yorgancıoğlu, özellikle bayram dönemlerinde bu tür olayların durması dileğinde bulunarak Ramazan Bayramı’nın tüm insanlara hayırlı olmasını diledi.

SAYGILI: “1973’TEN BERİ FEDAKAR ÇALIŞANLARLA…”

TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı da, TAK’ın 1973 yılından beri çok fedakar çalışanlarıyla tarafsızlığını ve emeğini oraya koyarak, Kıbrıs Türkü’ne haberleri en hızlı, en doğru ve güvenilir bir şeklide aktarabilmek için çaba harcadığını söyledi.

Ajans çalışanlarının sesi olmak ve onlar adına da bu ziyareti gerçekleştirmek istediğini dile getiren Saygılı, bu vesileyle de tüm TAK çalışanları ve Yönetim Kurulu adına, Başbakan Yorgancıoğlu ile tüm halkın bayramını kutladı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.