1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YORGANCIOĞLU: "TEMEL HEDEFİMİZ HALKA HIZLI VE KALİTELİ HİZMET"
YORGANCIOĞLU: "TEMEL HEDEFİMİZ HALKA HIZLI VE KALİTELİ HİZMET"

YORGANCIOĞLU: "TEMEL HEDEFİMİZ HALKA HIZLI VE KALİTELİ HİZMET"

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, temel hedeflerinin halka kaliteli ve hızlı hizmet götürmek olduğunu söyledi. Yorgancıoğlu, Eczacılar Günü dolayısıyla Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği’nden bir heyeti kabul etti.

A+A-

BAŞBAKAN YORGANCIOĞLU ECZACILAR BİRLİĞİ’Nİ KABUL ETTİ

YORGANCIOĞLU: “TEMEL HEDEF, HALKA HIZLI VE KALİTELİ HİZMET”

ALPER: “OTOMASYON TAMAMLANINCA SAĞLIKTA ÇIĞIR AÇILACAK... TÜRKİYE’DE SİSTEM ÇOK BAŞARILI”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, temel hedeflerinin halka kaliteli ve hızlı hizmet götürmek olduğunu söyledi.

Yorgancıoğlu, Eczacılar Günü dolayısıyla Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği’nden bir heyeti kabul etti.

Başbakanlık’taki görüşmede, Eczacılar Birliği Başkanı Ebru Başay Alper, Başbakan Yorgancıoğlu’na birlik ve çalışmaları hakkında bilgi vererek, Eczacılar Günü’nün bu yıl 175. yılını kutladıklarını, ancak Türkiye’deki faciadan dolayı buruk ve üzgün olduklarını belirtti.

Alper, Türkiye’deki acının kendi acıları olduğunu, o acıyı içlerinde yaşadıklarını belirterek, üzücü günler yaşandığına dikkat çekti.

“ECZACILAR HALKIN EN YAKIN SAĞLIK DANIŞMANI”

KKTC’de eczacıların halkın en yakın sağlık danışmanı olduğunu, eczacıların da itibarlı bir meslek olan eczacılığı bu itibarı bozmadan yürüttüğünü ve halka hizmet verdiğini belirten Alper, eczacıların da her sektör gibi sorunları bulunduğunu, bu kapsamda birlik olarak sorunlar karşısında ciddi çalışmalar yaptıklarını anlattı.

“OTOMASYON TAMAMLANINCA SAĞLIKTA ÇIĞIR AÇILACAK... TÜRKİYE’DE SİSTEM ÇOK BAŞARILI”

Alper, yasa ve tüzüklerin yenilenmesi için ilgili hukukçularla çalışmalar yaptıklarını, teknolojiyi yakalamak yönünde çalıştıklarını, bu çerçevede Sosyal Sigortalar ile otomasyon sistemine geçmek için çalışmaların sürdüğünü, bunun tamamlanmasıyla sağlıkta çığır açılacağını anlattı ve bu sistemin Türkiye’de çok başarılı olduğuna dikkat çekti.

Sağlık Bakanlığı’nın sağlıkta reform çalışmalarına destek belirten Alper, birlik olarak kendi üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

YORGANCIOĞLU: “ECZACILAR TOPLUM İÇİN CİDDİ BİR GÖREV YÜRÜTÜYOR”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da, eczacıların gününü kutlayarak, Türkiye’deki maden faciasında yaşanan acıları paylaştıklarını vurguladı.

Yorgancıoğlu, eczacıların toplum için ciddi bir görev ve hizmet yürüttüğünü, eczacılık sektöründe bazı sıkıntılar olabileceğini, ancak bunların birlikte çalışarak giderilebileceğini ifade etti

Başbakan Yorgancıoğlu, eczacıların sorunlarının çözümü, yasa çalışmaları ve tüzük değişiklikleri konusunda işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

“AMAÇ HIZLI, KALİTELİ, UCUZ HİZMET”

Otomasyon sisteminin halka hızlı, kaliteli ve ucuz hizmet vermek açısından önemine vurgu yapan Yorgancıoğlu, hükümet olarak da temel hedeflerinin; halkla kaliteli ve hızlı hizmet götürmek olduğunu kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.