1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YORGANCIOĞLU: “ÜLKEYE ADALET DUYGUSUNU YERLEŞTİRECEĞİZ”
YORGANCIOĞLU: “ÜLKEYE ADALET DUYGUSUNU YERLEŞTİRECEĞİZ”

YORGANCIOĞLU: “ÜLKEYE ADALET DUYGUSUNU YERLEŞTİRECEĞİZ”

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG), ilçelere yönelik yaptığı mitinglerin üçüncüsünü Girne’de gerçekleştirdi.

A+A-

YORGANCIOĞLU: “ÜLKEYE ADALET DUYGUSUNU YERLEŞTİRECEĞİZ”

Cumhuriyetçi Türk Partisi-Birleşik Güçler (CTP-BG), ilçelere yönelik yaptığı mitinglerin üçüncüsünü Girne’de gerçekleştirdi.

CTP-BG  Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, miting öncesi de Girne’de konvoy yapılarak güç gösterisinde bulunuldu. Başbakan Sibel Siber, CTP Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu ve Genel Sekreter Asım Akansoy’un da konuşma yaptığı miting gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

AKANSOY

CTP Genel Sekreteri ve Mağusa Milletvekili adayı Asım Akansoy, yaptığı konuşmada iktidarın yolunun Girne’den geçtiğini iyi bildiklerini ve bu konuda da Girnelilerin iyi çalıştığını gözlemlediğini dile getirdi. CTP’nin içinde bulunulan ortamda tek başına iktidar yetkisi istediğini dile getiren Akansoy, çevre felaketlerinin yaşanmadığı bir ülke için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

SİBER

Akansoy’un ardından söz alan Başbakan Sibel Siber, ülkede her şeyden önce adalete ihtiyaç olduğunu söyledi.

Ülkede uygulanan her sistemde bunun yaratılmasının önemine vurgu yapan Siber, “Bu ülkede gençler sınava girip başarısız olsa da adaletli olduğunu düşündüğü bir sınavı kaybettiği için üzülmez, ancak bunun tersi olursa işte o zaman hiçbir yere varamayız” dedi.

YORGANCIOĞLU

CTP Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu da mitingde yaptığı konuşmada ülkeye adalet duygusunu yerleştireceklerini ve bunun için sivil toplum örgütleri ve halkla birlikte çalışma yapacaklarını ifade etti.

Haksızlıkları önlemek ve adaleti sağlamanın birinci öncelikleri olacağını söyleyen Yorgancıoğlu, CTP’nin tek başına iktidara geleceğinin görüldüğünü ancak böylesi bir durumda CTP’nin bu ülkeyi halkla birlikte yönetmekten vazgeçmeyeceğini açıkladı. Kıbrıs sorununu çözecek bir parti olduğunu söyleyen Yorgancıoğlu, 28 Temmuz seçimleri için şimdiden Girnelilere teşekkür etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.