1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. YORGANCIOĞLU VATANDAŞLARA SESLENDİ
YORGANCIOĞLU VATANDAŞLARA SESLENDİ

YORGANCIOĞLU VATANDAŞLARA SESLENDİ

CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, yarınki seçimin resmi propaganda sürecinin tamamlanmasıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşlara seslendi.

A+A-

CTP-BG Genel Başkanı Özkan Yorgancıoğlu, yarınki seçimin resmi propaganda sürecinin tamamlanmasıyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, vatandaşlara seslendi.

Yorgancıoğlu, açıklamasında “halkımız son sözünü söyledi. Şimdiden ülkemize ve halkımıza hayırlı olsun.
Bu vesile ile 29 Temmuz sonrası bu ülkede çok farklı bir döneme gireceğimizin sözünü her bir vatandaşıma tek tek vermek isterim. Halkına karşı değil, insanını seven, Haksızlık yapan değil, hak dağıtan, Suiistimal ve yolsuzluklarla değil, adaletiyle anılan, Çatık kaşlı değil, güler yüzlü, İnsanları farklılıklarına göre bölen değil, birleştiren, Herkesi dinleyen ve kucaklayan bir anlayışla yol alacağımıza söz veririm” dedi.

CTP-BG’nin Genel Başkanı olarak 29 Temmuz’dan itibaren başlayacak yeni dönemde düşüncesi, rengi ne olursa olsun herkese eşit mesafede olacaklarının sözünü veren Yorgancıoğlu, özetle şöyle dedi:

“Kıbrıs sorununun çözümü için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm partilerin ortak görüşü olan Anayasa, Meclis İç Tüzüğü ve ilgili yasalarda değişiklik yaparak, Meclisimizin ve hükümetin daha iyi, daha verimli çalışmasını sağlayacak ve siyasete olan güveni artıracağız. Devleti vatandaşın hizmetine sunacağız.

Vatandaşlık sorununu çözeceğiz. Türkiye ve Avrupa Birliği ile ilişkilerimizi geliştireceğiz. Kayıt dışılıkla mücadele edip, kamu maliyesini güçlendirecek ve mali disiplini sağlayacağız. Yapısal sorunlarımızı çözüp ekonomiyi büyüteceğiz. Doğru istihdam ve eğitim politikaları ile gençlerimizin geleceğini aydınlatacağız.

Çeşitli sosyal ve mesleki kesimlerin sorunlarının çözümü için adımlar atacak, özellikle polis nakil tüzüğünü yeniden düzenleyeceğiz.”

CTP-BG’nin ülkenin ve halkın sorunlarına çözüm öneren politikalarıyla ve güçlü kadrosuyla ülkede çok farklı bir dönemi başlatmaya hazır olduğunu savunan Özkan Yorgancıoğlu, “Seçimin hemen sonrasında seçim bildirgemizdeki taahhüdümüze bağlı olarak ekonomi ve tüm diğer alanlarda atılacak adımları diyalog ve katılımcılık ilkesi doğrultusunda ilgili kesimlerle masaya yatıracağız.  Her alanda bağımsız komisyonlar derhal oluşturulacak ve çalışmalar başlatılacaktır. Gelecek olan yeni önerileri birlikte değerlendirerek öngördüğümüz ekonomik ve sosyal programı halkımızla birlikte hayata geçireceğiz” dedi.  

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.