1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YORGANCIOĞLU, YABANCI KONUKLARI KABUL ETTİ
YORGANCIOĞLU, YABANCI KONUKLARI KABUL ETTİ

YORGANCIOĞLU, YABANCI KONUKLARI KABUL ETTİ

Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Pakistan Milletvekili Mehr Ishtıaq Ahmad, Kosova Milletvekili Fikrim Damka, Kırgızistan Milletvekili Djumabekov Dastanbek...

A+A-

 

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, 15 Kasım Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde adada bulunan yabancı konukları kabul etti.

Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Pakistan Milletvekili Mehr Ishtıaq Ahmad, Kosova Milletvekili Fikrim Damka, Kırgızistan Milletvekili Djumabekov Dastanbek’i  kabul eden Başbakan Yorgancıoğlu, ziyaretleri için konuklara teşekkür etti.

Böylesine önemli bir günde, konukların Kıbrıs Türk halkının yanında olmasının önemine değinen Başbakan Yorgancıoğlu, Pakistan, Kosova ve Kırgızistan’ın her zaman Kıbrıs Türk halkının yanında olduklarını söyledi.

Başbakan Yorgancıoğlu, “dayanışma ve halkların kardeşliği adına buradasınız. Dostça düşüncenizden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Konuklar da, Kıbrıs Türk halkının bayramını kutlayarak, Kıbrıs Türk halkının her zaman yanlarında olduklarını vurguladılar.

KKTC’nin 31. kuruluş yıldönümünü kutlayan konuklar, Kıbrıs Türk halkının barış, huzur ve istikrarı sağlamasını temenni ettiler.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.