1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YORGANCIOĞLU, ZAİM’İ KABUL ETTİ
YORGANCIOĞLU, ZAİM’İ KABUL ETTİ

YORGANCIOĞLU, ZAİM’İ KABUL ETTİ

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Polis Örgütü’nün daha verimli olabilmesi adına neler yapılabileceğinin gündemde olduğunu söyledi.

A+A-

YORGANCIOĞLU: “POLİS ÖRGÜTÜ İLE İLGİLİ, HEM DAHA VERİMLİ VE DAHA ETKİN OLABİLMESİ ADINA NELER YAPABİLECEĞİMİZİ TARTIŞACAĞIZ”

ZAİM: “HÜKÜMETİN SORUNLARI SÜRATLE ÇÖZECEĞİNE GÜVENİYORUZ”

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Polis Örgütü’nün daha verimli olabilmesi adına neler yapılabileceğinin gündemde olduğunu söyledi.

Başbakan Yorgancıoğlu, Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim, Polis Genel Müdür 1’inci Yardımcısı Pervin Gürler ile Polis Genel Müdürü 2’nci Yardımcısı Süleyman Manavoğlu’nu kabul etti.

Başbakan Yorgancıoğlu kabulde yaptığı konuşmada, ülkedeki sorunları dikkate alarak hazırlanan hükümet programını uygulamak hedefinde olduklarını kaydederek, hükümetin çalışmalarında diğer örgütlerle olduğu gibi Polis Örgütü ile de işbirliği içerisinde olacağını kaydetti.

Polis Örgütünün de yeniden yapılandırılmasının gündemde olduğunu açıklayan Yorgancıoğlu, “Ülke genelinde olan sorunları çözerken tüm devlet kurumlarını yeniden yapılandırma hedefimiz vardır. Bu nedenle geçtiğimiz günlerde sohbet ettiğimiz gibi Polis Örgütü ile ilgili, hem daha verimli ve daha etkin olabilmesi adına neler yapabileceğimizi tartışacağız” dedi.

ZAİM

Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim ise gelinen aşamada ülkede pek çok sorunun bulunduğunu, ancak hükümetin söz konusu sorunlarının üstesinden geleceğine inandıklarını söyledi.

Zaim, “Yeni kurulan hükümetimizin bunların üstesinden geleceğine sorunları süratle çözeceğine güveniyoruz” dedi.

Polis Örgütü olarak görev ve sorumlulukları çerçevesinde, çalışmalarında hükümetin yanında olacaklarını kaydeden Zaim, “Gerek toplumun huzur ve güvenliği açısından, gerekse polisin çalışması açısından bize düşen görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yapacağımızı bu vesileyle burada müjdelemek isterim” dedi.

Kabulde Başbakanlık Müsteşarı Alpay Avşaroğlu’da hazır bulundu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.