1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YORGANCIOĞLU'NUN SİZE BİR ÇAĞRISI VAR!
YORGANCIOĞLU'NUN SİZE BİR ÇAĞRISI VAR!

YORGANCIOĞLU'NUN SİZE BİR ÇAĞRISI VAR!

YORGANCIOĞLU'NUN SİZE BİR ÇAĞRISI VAR!

A+A-

YORGANCIOĞLU, SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNE SOS ÇOCUK KÖYÜ’NE KATKI KOYMALARI İÇİN ÇAĞRIDA BULUNDU

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, sivil toplum örgütlerine SOS Çocuk Köyü’ne katkı koymaları için çağrıda bulundu.

Yorgancıoğlu, eşi Ayşe Yorgancıoğlu ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar, Kurban Bayramı dolayısıyla SOS Çocuk Köyü’nü ziyaret etti.

Ziyarette SOS Çocuk Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Çerkez, SOS Çocuk Köyü Derneği Ulusal Müdürü Pelin Maneoğlu ve diğer yetkililer hazır bulundu.

ÇERKEZ

SOS Çocuk Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Çerkez, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çok fazla ziyaretçileri olmadığını söyledi.

Çerkez, çocuklar ve dernek yetkilileri adına ziyaretten ötürü teşekkür etti.

GÜRPINAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Aziz Gürpınar da, SOS’in önemine dikkat çekerek, SOS’de çok önemli bir görevin ifa edildiğini kaydetti.

SOS Çocuk Köyünde, çocuklara aile tipi bakım hizmeti verildiğine işaret eden Gürpınar, SOS Çocuk Köyü’ne devlet olarak ellerinden gelen katıyı yapmaya çalıştıklarını vurguladı.

SOS Çocuk Köyü’nde çocuklara en iyi hizmetin verilmeye çalışıldığını ifade eden Bakan Gürpınar, SOS yetkilileriyle işbirliklerinin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bakan Gürpınar, tüm çocukların Kurban Bayramı’nı kutladı.

YORGANCIOĞLU

Başbakan Özkan Yorgancıoğlu da, SOS Çocuk Köyü çalışanlarının  büyük bir özveriyle görevlerini yerine getirdiklerine dikkat çekti.

Başbakan Yorgancıoğlu, SOS Çocuk Köyü’nü daha sık ziyaret etmek istediklerini, ancak buna benzer bir çok yer bulunduğunu ve hepsine yetişmenin zor olduğunu belirtti.

SOS Çocuk Köyü’nün bağışlarla ayakta duran bir kurum olduğunu anımsatan Başbakan Yorgancıoğlu, SOS Çocuk Köyü’ne yapılan katkının giderek azaldığını söyledi.

SOS için hem devlete, hem de vatandaşlara önemli görevler düştüğüne işaret eden Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, kendilerinin üzerlerine düşen görevleri yapmaya çalışacağını kaydetti.

Başbakan Yorgancıoğlu, sivil toplum örgütlerine SOS Çocuk Köyü’ne katkı koymaları için çağrıda bulunarak, tüm çocukların Kurban Bayramı’nı kutladı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.