1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. YOUTUBE'UN KRALI OLDU...
YOUTUBE'UN KRALI OLDU...

YOUTUBE'UN KRALI OLDU...

YOUTUBE'UN KRALI OLDU...

A+A-

İngiltere'de yaşayan oyunsever Felix Kjellberg'in PewDiePie kanalı 4.1 milyarlık izlenme sayısıyla 2014'te Youtube'un en çok izlenen kanalı oldu.

Video analiz firması OpenSlate verilerine göre kanala geçtiğimiz yıl 33 milyon kişi üye oldu. Kjellberg yeni çıkan Oyunları test edip yorumlayarak özellikle de gençlerin takip ettiği bir isim haline geldi. Geçen yılın genelinde PewDiePie'ı çocuklara yönelik DC Toys Collector takip etti. DC Toys Collector'un yüklediği videolar 2014'te 3.3 milyar kez izlendi.

 


Bu iki kanalı dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Katy Perry'nin kanalı takip etti. Katy Perry'nin videoları 2.4 milyarlık izlenme rakamına ulaştı. Bu isimlerin dışında Shakira videoları 2 milyar, Jimmy Fallon videoları ise 1.7 milyar kez tıklanarak Youtube'un önce çıkan isimleri oldu. Youtube'la ilgili bir başka dikkat çeken veri ise popüler oyun Minecraf ile ilgili kanalların izlenme oranları oldu. Sadece Minecraft videoları yayımlayan Stampy'nin videoları 2.2 milyar, The Diamond Minecraft'ın videoları ise 1.7 milyar kez izlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.