1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. "Yuh Size Be!"
"Yuh Size Be!"

"Yuh Size Be!"

Bu Tarz Benimde Olay!

A+A-

Bu Tarz Benim kızı Gülay Hançer eleme gecesinde gitme kararı aldı. Gülay Hançer 'in kararı Bu Tarz Benim 'de zengin-fakir tartışması çıkarttı. Nazlı Hamarat olay yarattı.

Viyana 'da üç işte birden çalışan Gülay Hançer Bu Tarz Benim eleme gecesinde ayrılma kararı aldı. İstanbul 'da teyzesinin yanında kalan Gülay Hançer 'komplekse girdim" diyerek Bu Tarz Benim 'den elenmek istediğini söyledi. Nazlı Hamarat bu karara tepki gösterince Bu Tarz Benim jürisi 'zenginlik' fırçasıyla onu şoke etti. Gülay Hançer Bu Tarz Benim eleme gecesinde gitme kararı aldı. "Gitme kararını" açıklayan Gülay Hançer 'e Bu Tarz Benim kızları 'numara yapıyorsun' diyerek eleştiriler getirdi. Buna delil olarak da Gülay Hançer 'in güzel giyinmesini gösterdiler. Gülay Hançer ise "Ben bu kıyafeti 3 gün önce getirdim bunu biliyorsunuz. Son günlerim güzel giyinmek istiyorum" yanıtını verdi.

GÜLAY HANÇER NİYE ELENMEK İSTİYOR?

Bu Tarz Benim kızı Gülay Hançer cumartesi günü eleme gecesinde yarışmadan elenmek istediğini açıkladı. Gülay Hançer 'in Bu Tarz Benim 'den neden elenmek istediği merak konusu oldu. Viyana 'dan Türkiye 'ye gelen Gülay Hançer İstanbul'da teyzesinin yanında kalıyor. Gülay Hançer misafir olarak kaldığı evde teyzesinin alt komşusu rahatsız olunca hayli zor durumda kalmış. Gülay Hançer 'in özel durumu güzel yarışmacıyı hayli sarsmış.

ÖYKÜ SERTEL GÜLAY HANÇER'E SARILDI VE...

Gülay Hançer 'in yaşadığı sıkıntılar onu ağlattı. Bu Tarz Benim 'den şartları sebebiyle ayrılma kararı alan Gülay Hançer 'e Öykü Serter sahip çıktı. Gülay Harçer 'e elini uzatan Öykü Serter "Biz bir aileyiz hepsini aşarız" diyerek destek çıktı. Kemal Doğulu ise "Ben senin elenmek istediğini düşünmüyorum. Elenmek isteyen yarışmacı buraya bu şekilde gelmez. Sen hangi kafayla ben gideceğim diyorsun. Önce kendini inandır. Biz inanmıyoruz çünkü" dedi.

GÜLAY HANÇER İÇİNİ DÖKTÜ...

Gülay Hançer bu sözler içine gözyaşları dökmeye başladı. "Özgüvenimi kaybettim" diyen Gülay Hançer ağlayarak anlattı; -"Sürekli kavgalar yordu beni. Gerçekten aynanın karşısına geçiyorum hiç beğenmiyorum kendimi. Burda kendimi kaybettim yani" dedi. gu¨lay-hanc¸er-agˆladi.jpgKemal Doğulu bunun üzerine Gülay Hançer 'i teselli etmeye çalıştı. "Burda senden önce gitmesi gereken insanlar var" diyen Kemal Doğulu "Biraz kendine gel. Takma kafaya" dedi.

NUR YERLİTAŞ : YUH SİZE BE...

Nur Yerlitaş da Gülay Hançer 'e destek çıkıp alkış istedi. Ama Bu Tarz Benim kızları "numara yapıyor" cevabını verince Nur Yerlitaş "Yuh size be... Ayıptır ya... O zaman siz oynuyorsunuz. Zenginsin sen (Nazlı Hamarat'a bağırıyor) Tok fakirin halini bilmez. Sen zenginsin. Misafirlikte kalıyor. Diyor ki geç gidiyorum rahatsız olan var ya... Yapmayın ya..." diyerek fena halde fırçaladı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.