1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YÜKLÜ MİKTARDA KUMAR OYNADIĞI TESPİT EDİLDİ
YÜKLÜ MİKTARDA KUMAR OYNADIĞI TESPİT EDİLDİ

YÜKLÜ MİKTARDA KUMAR OYNADIĞI TESPİT EDİLDİ

Banka hesapları incelemeye alındı

A+A-

Sevgilisinin ev arkadaşının 3 bin 660 ABD doları ile 2 bin 600 TL parasını çaldığı iddia edilen Naji Ali Kaddourova isimli zanlı, dün yeniden mahkemeye çıkarıldı ve polis soruşturması yapılabilmesi için hakkında 5 gün daha tutukluluk emri alındı.

Girne Kaza Mahkemesi’nde görülen ek tutukluluk duruşmasında polis memuru Hüseyin Tosun, iddia makamının tanığı olarak dinlendi. Polis memuru Hüseyin Tosun, Ürdün uyruklu zanlının “ev açma” ve “ikametgahtan sirkat” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Tosun, para çalınan eve paspasın altındaki anahtarla girildiğini belirterek, paranın saklandığı yer dışında hiçbir yere dokunulmadığını ifade etti.
Olay yeri incelemenin eve gittiğinde zanlının kendilerine cüzdana ve dolaba daha önce dokunduğunu söylediğini anlatan Tosun, gerek paranın alındığı yer dışında, evde başka hiçbir yere dokunulmaması gerekse zanlının kız arkadaşı ile ev sahibinin aynı evde kalmasının zanlıyı şüpheli duruma düşürdüğünü dile getirdi.

Tosun, zanlının kumar alışkanlığı olduğuna dikkat çekerek, yapılan soruşturmalarda zanlının büyük miktarlarda döviz olarak kumar oynadığının tespit edildiğini kaydetti.

Tosun, öğrenci olan zanlının parayı nereden bulduğu konusunda araştırma yapıldığına vurgu yaparak, banka hesaplarının incelendiğini aktardı.

Zanlının ayrıca suç ortağı olabileceğinden şüphelendiklerini dile getiren Tosun, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlı hakkında 5 gün daha tutukluluk emri verilmesini talep etti.

Zanlı avukatı Müfide İleri, tutukluluk süresine itiraz etmezken, Ceza Davaları Yargıcı Şerife Katip Kır, zanlının serbest kalması durumuna alınacak ifadelere ve toplanacak çevre şahadete etki edebileceğine işaret ederek, soruşturmanın selameti açısından talep edilen tutukluluk süresine onay verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.