1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YUMRUK YUMRUĞA KAVGA: 1 POLİS YARALI!
YUMRUK YUMRUĞA KAVGA: 1 POLİS YARALI!

YUMRUK YUMRUĞA KAVGA: 1 POLİS YARALI!

Şoförlerin kavgası karakolda bitti

A+A-

Duygu Alan

Hacıyarım ve Tekarzum Seyahat İşletmeleri’nin şoförleri, “Kendi izinlerinde olan güzergahlardan yolcu ve öğrenci aldıkları” gerekçesi ile Gönyeli-Boğaz yolunda dün sabah saat 06,00 sıralarında Besim Özsezer İşletmeleri’ne ait otobüslerinin önünü kesti.

Hacıyarım ve Tekarzum Seyahat İşletmeleri şoförleri otobüs ile yolu kapattı, geçişi engellenen Besim Özsezer İşletmeleri’nin sahibi Besim Özsezer, olayı polise bildirdi.

Boğaz Karakolu’nda görevli iki polis memuru olay yerine gitti ancak, Hacıyarım ve Tekarzum Seyahat İşletmeleri şoförlerini eyleminden vazgeçiremedi.

Saatler ilerledikçe sinirler de gerildi, şoförler arasında kavga çıktı, ortalık fena karıştı.

Yumruk yumruğa kavga

 

Hacıyarım ve Tekarzum Seyahat İşletmeleri’nin şoförleri ile Besim Özsezer İşletmeleri’nin şoförleri yumruk yumruğa birbirine girdi.

Kavga sonucu, her iki işletmenin şoförleri ve kavgaya karışan taraflar zarar gördü.

Otobüs şoförlerinin kavgası, olaya müdahale eden polis memurunun yaralanması ile sona erdi.

Polis hastanede tedavi altında

Otobüs şoförlerinin kavgasına müdahale eden Boğaz Karakolu’nda görevli polis memuru Ahmet Beyazel, kavga sırasında sol kolundan darbe aldı.

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne götürülen Beyazel’in sol omzunun çıktığı, yapılan ilk müdahalenin ardından Ortopedi Servisi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Şoförler gözaltında

Otobüs şoförlerinin yol ortasındaki kavgası karakola taşındı.

Otobüs şoförleri Hasan Oktay Bahattin, Kemal Hacıyarım, Mert Özsezer ve Ali Öztoger gözaltına alındı.

Boğaz Karakolu’nda olaya ilişkin ifadeleri alınan 4 şoförün 1 gün süre ile nezarette tutulacağı öğrenildi.

Kemal Hacıyarım: Hakkımızı arıyoruz

Hacıyarım ve Tekarzum Seyahat İşletmeleri şoförü, Pınarbaşı Muhtarı Kemal Hacıyarım, Gönyeli Boğaz yolu güzergahının Hacıyarım ve Tekarzum Seyahat İşletmeleri’nin izninde olduğunu, Besim Özsezer İşletmeleri’nin izinsiz bir şekilde söz konusu güzergahtan yolcu ve öğrenci aldığını öne sürdü.

Besim Özsezer İşletmeleri’nin otobüslerine yolu kapatarak hak aradıklarını kaydeden Kemal Hacıyarım, şunları söyledi: “Besim Özsezer İşletmeleri’ne ait otobüslerin Dikmen’den çıkıp YDÜ istikametinden Lefkoşa’ya gitmesi gerekir, çünkü izinleri bu güzergahtadır. Bizim güzergah iznimiz ise Boğazköy, Gönyeli eski yolu, Oray 10 Sitesi, Can Sitesi’dir. Ancak Besim Özsezer İşletmeleri’nin otobüsleri, bizim güzergahımızdan talebeleri alıyorlar, iddiaları ise Boğazköy diye bir yer yok. Orası da Dikmen’dir. Biz de hakkımızı aramak için yolu Besim Özsezer İşletmeleri’nin otobüslerine kestik.”

Kemal Hacıyarım, Hacıyarım ve Tekarzum Seyahat İşletmeleri’nin Ocak’tan itibaren ara emrinin olduğunu ancak karşı tarafın şoförlerinin kendi izinlerinde bulunan güzergahtan yolcu ve öğrenci alarak mahkeme emrini yok saydığını iddia etti.

Besim Özsezer: Benim iznim vardır

Besim Özsezer İşletmeleri’nin direktörü Besim Özsezer ise Gönyeli-Boğaz yolundan yolcu ve öğrenci almak için şirketinin gerekli izinleri aldığını dile getirerek, Hacıyarım ve Tekarzum Seyahat İşletmeleri’nin şoförlerini yolu kapattıkları için barbarlıkla suçladı.

Besim Özsezer, “Benim iznim vardır. Hacıyarım ve Tekarzum Seyahat İşletmeleri’nin şoförlerinin yolu kapatarak bu kadar öğrenciyi mağdur etmesi doğru bir hareket olmamakla birlikte bu çocuklara eziyettir” dedi.

Besim Özsezer, olayı polise bildirdiklerini, gereğinin yapılacağı konusunda polise güvendiklerini ifade etti.

Mert Özsezer: Üstümüze saldılar darp ettiler

Anayolda yaşanan kavga sonrasında Havadis’e konuşan Besim Özsezer İşletmeleri’nin şoförlerinden Mert Özsezer, otobüsün içerisinde bulundukları sırada ansızın diğer işletmenin şoförleri tarafından saldırıya uğradıklarını ve darp edildiklerini ifade etti.

Mert Özeser, yaşanan kavga olayını ise şöyle anlattı: “Hacıyarım ve Tekarzum Seyahat İşletmeleri’nin şoförleri, Gönyeli-Boğaz yolunu bizim geçişimize kapattı.  Ben ve Ali Öztoker de otobüsün içerisinde polisin sorunu çözmesini bekliyorduk. Polis memuru Ahmet Beyazel otobüsün kapısını açmamızı istedi. Kapıyı açmamız ile birlikte Hacıyarım ve Tekarzum Seyahat İşletmeleri’nin şoförleri üzerimize saldırdı. Bizi darp ettiler. Kıyafetlerimi parçaladılar, yumruk atıp, boynumdan darp ettiler. Polis müdahale etti. Polisi ittirdiler ve sol kolundan yaradılar.”

Ali Öztoker: Bıçaklamakla tehdit ettiler

Besim Özsezer İşletmeleri’nin şoförlerinden Ali Öztoker ise Hacıyarım ve Tekarzum Seyahat İşletmeleri’nin şoförlerinin kendilerini bıçaklamakla tehdit ettiğini öne sürdü.

Öztoker, “Biz yasa dışı veya izinsiz hiçbir şey yapmadık. Yolu kesmiş olmalarına rağmen taşkınlık da yapmadık ama onlar bir anda üç kişi birden üstümüze saldılar. Polis olayı engellemek isterken onu da ittirdiler ve yaralanmasına neden oldular. Bıçakla tehdit edildik. Yarın yine geleceklerini ve bizi bıçaklayacaklarını söylediler” diye konuştu.

Havadis

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.