1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YUMURTALI SALDIRI
YUMURTALI SALDIRI

YUMURTALI SALDIRI

Lefkoşa'da bu sabah...

A+A-

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) bu sabah saat 10.30'da Başbakanlığa doğru yürüyen Hava-Sen korteji içindeki bazı eylemcilerin Ticaret Odası binasına yumurta atarak saldırdığını, bu saldırılarda, binanın ön cephesi ve park halindeki araçların da zarar gördüğünü açıkladı.

Ticaret Odası’ndan yapılan yazılı açıklamada, Oda’nın her türlü görüşün özgürce dile getirilmesinin yanında olduğu, toplumsal menfaatler söz konusu olduğunda farklı görüşlerin demokratik bir olgunlukla ele alınmasını ve uzlaşı yönteminin çalıştırılmasını savunduğu belirtildi.

Farklı görüşte olanların haklarına saygı göstermeyenlerin, baskı ve tacizkar tavırlarla kendi duruşlarını dayatmaya çalışmalarının kabul edilebilir bir yaklaşım olmadığı kaydedilen açıklamada, “Bu saldırıların asayişi korumakla görevli polisin de var olduğu bir yürüyüş esnasında ve onların gözleri önünde gerçekleşmiş olması da ayrıca üzücüdür” denildi.

Açıklamada, yapılan saldırı şiddetle kınanarak, “Geçmişte olduğu gibi bugün de hem içte hem de dışta toplumsal menfaatler yolunda çabalarımızı sürdüreceğimizi kamuoyunun bilgisine getiririz” ifadeleri kullanıldı.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.