1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YURT DIŞINA ÇIKIŞI YASAKLANDI
YURT DIŞINA ÇIKIŞI YASAKLANDI

YURT DIŞINA ÇIKIŞI YASAKLANDI

Lefkoşa'da Faruk Özkan'a ait ofisi ve bir yatak odasını ayrıca ibrahim Iğdır'a ait otomobili kundakladığı iddia edilen Emrah Piro teminata bağlandı.

A+A-

Lefkoşa'da geçtiğimiz hafta gerçekleşen kundaklama olaylarıyla bağlantısı olduğu tespit edilen Emrah Piro davaları görüşülünceye kadar mahkeme emriyle yurt dışına çıkışı yasaklanarak serbest bırakıldı.

Zanlı Emrah Piro,7 günük tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.Ceza Davaları Yargıcı Meltem Dündar'ın huzurunda görüşülen davada iddia makamı polis çavuşu Şerif  Avcil'i tanık olarak mahkemeye dinletti.

Polis çavuşu Avcil ,zanlı Emrah Piro'nun kundaklama, kanunsuz uyuşturucu madde tassarufu, geceleyin ev açma,sirkat ve kasti hasar suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Meseleyle ilgili tahkikatın tamamlandığını belirten Avcil,zanlının KKTC vatandaşı olduğunu ve davalarında hazır olabilmesi için uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Bu talebe itiraz olmamasının ardından tahkikat memurunun şahadetini dikkate alan Yargıç Meltem Dündar,zanlının davaları görüşülünceye kadar yurt dışına çıkışının yasaklanmasına ve tüm seyahat belgelerine el konulmasına emir verdi.

Yargıç Dündar ayrıca zanlının KKTC vatandaşı muteber iki kişinin imza edeceği 50'şer binTL'lik kefil kefaleti karşılığında davaları görüşülünceye kadar serbest kalmasına karar verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.