1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YURT DIŞINA ÇIKIŞI YASAKLANDI!
YURT DIŞINA ÇIKIŞI YASAKLANDI!

YURT DIŞINA ÇIKIŞI YASAKLANDI!

Soruşturma tamamlandı

A+A-

Muhaceret işlemlerini yaptırmak için sahte kira sözleşmesini tedavüle süren, Chmedu Luck Eze, yakalanarak mahkemeye çıkarıldı.

Devrim DEMİR

Lefkoşa’da muhaceret işlemlerini yaptırmak maksadı ile sahte kira sözleşmesini tedavüle süren zanlı Chmedu Luck Eze aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Eze, dün teminat talebiyle Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Cenkay İnan,  zanlının davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanmasına emir verdi.

Soruşturma tamamlandı

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube2de görevli Polis memuru Kenan Harun Özdemir,  zanlı Chmedu Luck Eze’nin “evrak sahteleme” ve “tedavüle sürme” suçlarından tutuklandığını anlattı.

Özdemir, Eze’nin 7 Ağustos tarihinde saat 09.00 raddelerinde Lefkoşa’da Gelir ve Vergi Dairesi’nde kiralar bölümüne, bir arkadaşına ait evin kira sözleşmesine kendi adını ekleyerek sahteledikten sonra görevli memuru sunmak sureti ile “evrak sahteleme” ve “tedavüle sürme” suçunu işlediğini söyledi.

Polis,  soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının ülkede öğrenci statüsünde bulunduğunu belirterek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.