1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YURT DIŞINA ÇIKIŞLARI YASAKLANDI
YURT DIŞINA ÇIKIŞLARI YASAKLANDI

YURT DIŞINA ÇIKIŞLARI YASAKLANDI

Yurt dışına çıkışları yasaklandı

A+A-

Yılmazköy’de Özel Kaymakamtorunları’na ait su motorunu sirkat edip, hurdacıya sattığı iddia edilen üç kişi yargılanıncaya kadar teminatla serbest kaldı
 
Emine UYSAL

Yılmazköy’de Özel Kaymakamtorunları’na ait su motorunu sirkat edip, hurdacıya sattığı iddia edilen üç kişi, teminat duruşmasına çıkarıldı.

“Sirkat” ve “Sahtekârlıkla para temini” suçlamasıyla tutuklanan Nuri Ermicik, Ahmet Devecioğlu ve Kasım Topaloğulları aleyhine yürütülen polis soruşturması tamamlandığı için, ileride yargılanmalarını sağlayacak teminata bağlanmaları amacıyla dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Murat Soytaç’ın huzurunda görüşülen teminat duruşmasında, KKTC Başsavcılığı adına savcı yardımcısı Hasan Boşnak, polis memuru Bahri Yalçın’ı tanık olarak dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Yalçın, 10 Haziran günü üç zanlının FT 441 plakalı bir araç ile Yılmazköy’e giderek Özel Kaymakamtorunları’na ait evin bahçesinde bulunan eski motoru sirkat ettiğini ve Gazimağusa’da 280 TL’ye hurdacıya sattıklarını belirtti.

Yalçın, zanlıların uygun bir teminata bağlanmasını talep etti. Yargıç Murat Soytaç, zanlıların yurtdışı çıkışını yasaklayarak, seyahat belgelerini polise teslim etmeleri, birer kefilin 20 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunmaları karşılığında tutuksuz yargılanmalarına emir verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.