1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YURTDIŞINA ÇIKAMAYACAKLAR
YURTDIŞINA ÇIKAMAYACAKLAR

YURTDIŞINA ÇIKAMAYACAKLAR

Yaralama zanlıları teminata bağlandı

A+A-

 

Yaralama zanlıları teminata bağlandı

Girne’ye bağlı Alsancak bölgesinde meydana gelen olayda ev arkadaşı Hayat Shuaıbu Haleed’i bıçakla yaralayan Elena Sekidikaile ve kavgaya karışan Devıd Wılams ile Abdullah Danjuma üç gün tutukluluğun ardından dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldılar.

Haberal Kıbrıslı - Kamalı Haber

Lapta Polis Karakolu’nda görevli polis, mahkemede verdiği şahadetinde,10 Temmuz saat 22.00 sıralarında Elena Sekidika’nın sözlü olarak tartışmaya başladığı ev arkadaşı Hayat Shuaıbu Haleed’i o sırada eline almış olduğu meyve bıçağı ile sol omzuna ve sol arka karın boşluğuna birer kez saplamak suretiyle yaraladığını söyledi. Polis, Haleed’in ambulansla Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını ve Cerrahi Servisi’nde müşahede altına alındığını kaydetti.

yara.jpg

Yurtdışına çıkamayacaklar

Meydana gelen olayda zanlılar Devıd Wılams ile Abdullah Danjuma’nın ise Elena Sekidika’yı darp ettiğini ifade eden polis, Elena Sekidika’nın yanı sıra diğer iki zanlının da gözaltına alındığını kaydetti. Zanlıların mahkemeye çıkarılarak haklarında 3 gün süre ile tutukluluk emri alındığını kaydeden polis, soruşturmanın tamamlandığını, Haleed’in durumunun iyi olduğunu belirterek, üniversite öğrencisi zanlıların teminata bağlanmalarını talep etti.

Yargıç Musa Avcıoğlu zanlı Elena Sekidika’yı yaralama, zanlılar Devıd Wılams ve Abdullah Danjuma’yı ise kavga ve darp suçlarından tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağladı. Yargıç, zanlıların davaları görülünceye kadar yurt dışına çıkışlarının yasaklanmasına ve haftada bir gün ispat-i vücut yapmalarına emir verildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.