1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YÜRÜYEREK AYRILDI
YÜRÜYEREK AYRILDI

YÜRÜYEREK AYRILDI

YDÜ Hastanesi’nde anjiyo yapılan Serdar Denktaş dün taburcu edildi

A+A-
 
Cumhuriyet Meclisi’nde önceki gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Demokrat Parti-Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş dün 16.30 sıralarında taburcu edildi.
 
Yakın Doğu Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, yapılan tetkiklerde Denktaş’ın ana damarlarda bir sorun bulunmadığı, kalbi besleyen yan damarlardan birinde bir tıkanıklık olduğu ve ilaç tedavisi başlatıldığı kaydedildi.
 
Bu arada, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri (KTBK) Komutanı Korgeneral İsmail Serdar Savaş, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Baki Kavun ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, yoğun bakımda tedavisi süren Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'ı ziyaret etti. 
Denktaş’ın durumu hakkında bilgi alan Savaş, Kavun ve Kaşif daha sonra Denktaş'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

 

Bozkurt'a ziyaret etti
KTBK Komutanı Korgeneral İsmail Serdar Savaş, GKK Komutanı Tümgeneral Baki Kavun YDÜ Hastanesi'nde tedavisi devam eden Kıbrıs Türk Ortapedik Özürlüler Derneği eski başkanı Orkun Bozkurt’u da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.