1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YÜZMEYE GİTTİ CANINDAN OLDU!
YÜZMEYE GİTTİ CANINDAN OLDU!

YÜZMEYE GİTTİ CANINDAN OLDU!

Daha 19 yaşındaydı...

A+A-

LAÜ öğrencisi, 19 yaşındaki Nuşura Çevik, Afrodit Sitesi sahilinde denize girdi ancak dalgalara kapılarak, sahilden 20 metre içeri sürüklendi ve boğularak can verdi.

Güren TİLKİ

Gaziveren'de Afrodit Sitesi sahilinde, 19 yaşındaki Nuşura Çevik, boğularak hayatını kaybetti.

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Hukuk Fakültesi öğrencisi, Adana’lı Çevik’in deniz içerisinde yüzdüğü sırada denizin aşırı dalgalı oluşundan dolayı dalgalara kapılarak sahilden yaklaşık 20 metre içeriye sürüklendi.

Olayı gören Afrodit Sahil Sitesi sorumlusu, İsrail uyruklu Tal Shaprut, Çevik’i kurtarmak için denize girdi şiddetli dalgalara rağmen Nuşura Çevik’i sahile çıkarmayı başardı. Bölgedeki halk, hiç vakit kaybetmeden Çevik’in hastaneye götürülmesi için seferber oldu.

Hemen ambulansı arayan vatandaşlar, vakit kaybetmemek için Çevik’i, Ali Tuzluca isimli vatandaşın arabasıyla Cengiz Topel Hastanesi’ne götürmek için yola çıktı.

Çevik’i taşıyan araç ile ambulans, Gaziveren Spor Kulübü önünde buluştu. Ambulansa sevk edilen Çevik’ten o anda nabız alınamadı. Hastaneye götürülen Çevik, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Arkadaşları mahvoldu

Güzel bir gün geçirmek için arkadaşlarıyla sahile giden Nuşura Çevik, ölümüyle herkesi şok etti.

Çevik’in denizdeki can pazarına tanıklık edenler, hastaneye koştu. Arkadaşları, hastanede Çevik’in ölüm haberini alınca yıkıldı.

Adanalı olduğu öğrenilen Çevik’in ailesine de durumun bildirildiği öğrenildi.

Olay yerine ilk olarak Lefke Karakol Amiri Fikri Binatlılı geldi. Olaya tanık olanlar ve yardım edenlerden bire bir yaşananları öğrenen Binatlılı, rapor tuttu.

Binatlılı, hastaneye de giderek, bilgi aldı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.