1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "YÜZÜN ÜZERİNDE KÖY YERİNDEN OLACAK!"
"YÜZÜN ÜZERİNDE KÖY YERİNDEN OLACAK!"

"YÜZÜN ÜZERİNDE KÖY YERİNDEN OLACAK!"

Kıbrıs’ta bir çözüm olduğu takdirde...

A+A-

ULAŞ, OLASI BİR ÇÖZÜMDE YÜZÜN ÜZERİNDE KÖYÜN YERİNDEN OLACAĞINI SAVUNDU

 Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Ulaş, Kıbrıs’ta bir çözüm için bütün Cumhurbaşkanı adayları ve siyasi partiler olumlu yaklaşmasına rağmen, olası bir çözümde yüzün üzerinde köyün yerinden olacağını, on binlerce insanın evsiz barksız ve işsiz kalacağını savundu.

Mustafa Ulaş Seçim Ofisi aracılığıyla yaptığı açıklamada, bu konuda hükümet edenlerin hiçbir çözüm hazırlığında olmadığını ileri sürdü.

Bu konuda çalışma olmadığına göre bir insanlık dramının yaşanacağını ileri süren Ulaş, bir çok konuda olduğu gibi, bu konuda da Türkiye’ye güvenildiğini belirtti.

Ulaş, Kıbrıs’a Türkiye’den su ve elektrik gelmesine karşı çıkan anlayışların yaygınlaştığına, Türkiye Futbol Federasyonu’nun ülkede koordinasyon birimi kurulmasına bile tahammül gösteremeyen siyasi ve kişilerin çoğaldığına dikkat çekerek, olası bir anlaşma sonucu tam bir kargaşa yaşanacağını öne sürdü.

Ulaş, hem işleyen bir federal çözüm, hem de insanların perişan olmayacağı, en az sıkıntı ile olası süreçlerin atlatılacağı bir dönem için şimdiden çalışmalara başlamak gerektiğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.