1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. YÜZÜNE KARA LEKE SÜRDÜ
YÜZÜNE KARA LEKE SÜRDÜ

YÜZÜNE KARA LEKE SÜRDÜ

Ülkeyi ayağa kaldırdı!

A+A-

Ukrayna’da düşürülen Malezya uçağı sonrasında ölen yolcuların yüzüklerini alan bir Rus milisten sonra ayrılıkçı bir kadının da düşürülen, Boeing 777 enkazından çalınan rimeli kullanması ülke gündemine oturdu.

Donetsk bölgesindeki Torez şehri sakinlerinden Katerina Parhomenko düşen uçaktaki ölen yolcuya ait bir kozmetik ürününü kullandı ve fotoğrafını Instagram’da paylaştı.

Zolotosya adlı hesabı kullanan kadın kendisinin Rus yanlısı ayrılıkçıları desteklediğini belirterek, kullandığı rimel resimlerinin altında şu mesajı yazdı: “Amsterdam’dan maskara. Tarladan desem daha doğru olur. Anlarsınız ya?”

Ukrayna’ya ait her şeyden bunaldığını ifade eden Katerina Parhomenko ve maskarayı kendisine tanıdık bir yağmacının verdiğini ifade etti.

Düşürülen uçakta ölen 298 yolcuya ait eşyaların yağmalandığına ilişkin çok sayıda haber basında yer alıyor.

25352332.jpg

 

Uçakta yakınlarını kaybeden Hollandalılar kurbanların cep telefonlarının tanımadıkları kişilerce açıldığını ifade etti.

Bununla birlikte düşürülen Malezya uçağında hayatını kaybeden yolcuların eşyalarının Torez ve Snejnıy şehirlerinde pazarlarda satıldığı hatta kredi kartlarından para çekme girişimlerinde bulunulduğu bildirildi.

Uçağın düşme sebeplerini araştıracak komisyon için büyük öneme sahip uçak enkazının parçalarının da yerel halk tarafından toplanarak hurdacılara satıldığı iddia edildi.

Öte yandan Ukrayna İçişleri Bakanı danışmanı Anton Geraşenko, terör eylemi kurbanlarının yakınlarına seslenerek ölen kişilerin banka hesaplardan para çalınmasını önlemek amaçlı banka kartlarını bloke edilmesi tavsiyede bulundu.

 

Cihan

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.