1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Yüzüne kebap fırlatılınca hayatı değişti
Yüzüne kebap fırlatılınca hayatı değişti

Yüzüne kebap fırlatılınca hayatı değişti

Yüzüne kebap fırlatılınca hayatı değişti

A+A-

Emily Case 22 yaşında ama bütün hayatı fazla kilolarıyla mücadelede geçmişti. Ancak tam kendisiyle barışmıştı ki bir gün yolda yürürken suratına kebap fırlatıldı ve kilolarıyla dalga geçildi. Bu olay ruhunda derin yaralar açtı ama aynı zamanda onun için değişimin başlangıç noktası oldu. Ve bir zayıflama mücadelesine girdi.

30404349.jpg

Genç kız "Zayıflama dünyası" isminde bir gruba internetten üye oldu. Sıkı bir diyete girdi, egzersiz yapmaya başladı.

6 AYDA 12 KİLO VERDİ

6 ayda 12 kilo verdi ancak tiroid hastası olduğu için kilo vermesi bir süre sonra durmuştu. Tedavi olduktan sonra kilo vermek için daha büyük bir karar verdi. Genç kız bu kez de bıçak altına yatarak gastrik mide ameliyatı oldu.

30404347.jpg

"ERKEK ARKADAŞIMA BİLE NE OLDUĞUNU ANLATAMADIM"

Genç kız bu süreci şöyle anlatıyor, "Yüzüme kebap fırlatıldığı gün o kadar kötü oldum ki erkek arkadaşım Jamie'ye bile ne olduğunu anlatamadım. Kendimi okul yıllarında diğer çocuklar tarafından aşağılandığım zaman gibi hissettim. 13 yaşındayken annem beni zayıflamam için bir kliniğe götürüyordu. Gastrik mide ameliyatı ise büyük bir karar çünkü hayat boyu uygulamam gereken bir diyet var ve buna uymak zorundayım." Ameliyatın ardından tam 9 beden incelen genç kız toplamda 63 kilo vermiş.

Erkek arkadaşı onu kiloluyken de hep çekici bulduğunu ve beğendiğini söylese de o uzun yıllar kendisini beğenmediğini belirtiyor.

30412717.jpg

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.