1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. YÜZÜNÜ DAĞITTI
YÜZÜNÜ DAĞITTI

YÜZÜNÜ DAĞITTI

Aldığı yumruk darbeleri ile yüzü dağıldı ve yüzündeki birçok kemiği kırıldı...

A+A-

Kuzucuk’ta arsa meselesi yüzünden başlayan tartışma sırasında Ali Şenyer’i defalarca yumruklayan M.A. her yerde aranıyor.

Hüseyin ÇİÇEK

İskele’ye bağlı Kuzucuk köyünde, dün sabah saatlerinde, arsa meselesi yüzünden, 61 yaşındaki Ali Şenyer ile isminin baş harfleri M.A olan bir şahıs arasında başlayan sözlü tartışma hastanede sonuçlandı. Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, içki masasında arsa meselesi yüzünden M.A ile Ali Şenyer arasında başlayan hararetli tartışmanın büyümesinin ardından, M.A isimli şahıs elleri ile Ali Şenyer’in yüzüne defalarca vurmak suretiyle adı edileni ciddi şekilde darp etti. Aldığı yumruk darbeleri ile yüzü adeta dağılan ve yüzündeki birçok kemiği kırılan Ali Şenyer, ambulans ile önce Gazimağusa Devlet Hastanesi, ardından ise Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

M.A her yerde aranıyor

Ali Şenyer’in tedavisine Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde devam edilirken, polis tarafından adı edilenin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. M.A ise polis tarafından her yerde aranıyor.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.