1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. YÜZÜNÜN YÜZDE DOKSANI YOK!
YÜZÜNÜN YÜZDE DOKSANI YOK!

YÜZÜNÜN YÜZDE DOKSANI YOK!

Köpekler küçük kızın yüzünü parçaladı

A+A-

Auckland kentindeki Middlemore Hastanesi'nde görevli estetik cerrah Zac Moaveni, Staffordshire bull terrier cinsi dört köpeğin saldırısına uğrayan ve yüzünün yüzde 90'ını kaybeden yedi yaşındaki Sakurako Uehara'nın yoğun bakım servisinde uyutulduğunu, durumunun hala ciddiyetini koruduğunu belirtti.

 Ailesi ile Murupara Adası'nda bir çiftliğe tatile gelen Sakurako, pazartesi günü bahçede oynarken aniden dört köpeğin saldırısına uğramıştı.

 Son dört gün içinde beş ameliyat geçiren Sakurako'nun ailesi, kendilerine maddi ve manevi yardım önerisinde bulunanlara teşekkür etti.Yeni Zelanda halkı, küçük kızın ailesine yardımcı olabilmek için 85 bin dolar topladı.

 Köpeklerin, küçük kıza neden saldırdığı bilinmiyor. Saldırının ardından köpeklerini veterinere götüren ve uyutan aile de küçük kızın başucunda bekliyor. Köpeklerin sahibine henüz herhangi bir suçlama yapılmadı.

 Saldırının ardından Yeni Zelanda da Staffordshire bull terrier cinsi köpeklerin yasaklanması için girişim başlatıldı. Ortalama 50 santimetre yüksekliğinde ve 20 kilogram ağırlığındaki Staffordshire bull terrier cinsi köpekler, son derece kaslı bedenleri ve güçlü çeneleri ile tanınıyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.