1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YÜZYILIN TRANSFERİ İÇİN İLK ADIM ATILDI
YÜZYILIN TRANSFERİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

YÜZYILIN TRANSFERİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

Artık ne Cristiano Ronaldo'nun, ne de Gareth Bale'in transferi konuşulacak! Futbolda yüzyılın transferi için ilk adım atıldı!

A+A-

Futbolda yüzyılın transferi için düğmeye basıldı! Inter'in yeni sahibi Thohir, kendine gelen 'Lionel Messi' taleplerini dinledikten sonra 'Bu işi oldu bilin' dedi. İşte Thohir'in ödemeyi kabul ettiği bonservis bedeli! Inter'in yeni sahibi Thohir, 250 milyon Euro bedelle serbest kalabilecek olan Lionel Messi'yi kadrosuna katmak için kesenin ağzını açacak.

2018 yılına kadar Barcelona ile sözleşmesi bulunan ve yıllık 16 milyon Euro kazanan Lionel Messi'nin serbest kalma bedeli 250 milyon Euro. Hatta Barcelona Başkanı Sandro Rossell'e göre bu bedel 580 milyon Euro. Zira Barça, Arjantinli yıldızın eline net 16 milyon geçmesi için 26.6 milyon Euro ödüyor. İspanya'daki vergi yüzdesinin yüzde 56 olması nedeniyle de Rossell bedelin 250 milyon Euro olması yerine 580 olduğunu savunuyor.


messi-001.jpeg
Buna rağmen Thohir'in bu meblağı ödemekten imtina etmeyeceği, 'Yarım milyar dolardan biraz daha fazla bedeli' anında ödeyebileceği konuşuluyor. Messi'ye ise önereceği rakamın 'korkunç' olacağı yorumları yapılıyor!

eurosport

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.