1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ZAİMOĞLU SERBEST BIRAKILDI!
ZAİMOĞLU SERBEST BIRAKILDI!

ZAİMOĞLU SERBEST BIRAKILDI!

"Haftada 2 gün polise gidecek"

A+A-

Lefkoşa’da Yiğitler Burcu bölgesinden bir şahsın Askeri Yasak Bölgeyi ihlal ederek güneye geçmesine yardımcı olduğu tespit edilen zanlı Hüseyin Zaimoğlu dün teminat bağlanmak üzere mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Samet Öztürk olayla ilgili bulguları aktardı. 

Öztürk, zanlı Hüseyin Zaimoğlu’nun 31 Ağustos tarihinde saat 18.30 raddelerinde Lefkoşa’da Yiğitler Burcu Bölgesinde halat ile bir şahsı surlardan aşağıya sarkıtmak sureti ile askeri yasak bölgeyi ihlal ettiğini söyledi.

Polis olayın akabinde zanlının  Askeri fark etmesi üzerine söz konusu araç ile halatı olay yerinde bırakıp yürüyerek ayrıldığını mahkemeye aktardı.

Öztürk olayın asker tarafından polise bildirilmesi üzerine bölgede pusu kurulduğunu ve zanlının saatler sonra bölgeye halat ile aracı almak için döndüğünde tespit edilip tutuklandığını söyledi. 

Haftada 2 gün polise gidecek

Polis 22 metre uzunluğundaki halat ile aracın emare olarak alındığını belirterek zanlının mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gökan Asafoğulları zanlının ilerde görüşülecek davasında hazır olmasını sağlamak maksadı ile yurtdışına çıkışının yasaklanması, haftada 2 gün ispati vücut etmesi ve KKTC vatandaşı muteber 1 kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.