1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ZAMANSIZ ÖLÜMÜ, SEVENLERİNİ ÜZDÜ
ZAMANSIZ ÖLÜMÜ, SEVENLERİNİ ÜZDÜ

ZAMANSIZ ÖLÜMÜ, SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Zamansız ölümü, sevenlerini üzdü

A+A-

Suna Erden

Lefkoşa’da Fab Limited isimli işyerinde dün aniden fenalaşan 25 yaşındaki Mehmet Ali Eligön kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Eligön’ün dün ilk iş günü olduğu öğrenilirken, ölüm nedeni ile ilgili soruşturma başlatıldı. Bugün yapılacak otopsinin ardından Eligön’ün ölüm nedeninin tespit edileceği belirtilirken, kalbe bağlı bir sorun nedeni ile yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor. 

ANİDEN YERE YIĞILDI 

Daha önce uzman çavuş olan ancak görevinden istifa ettiği öğrenilen Girne’ye bağlı Kömürcü köyü sakini Mehmet Ali Eligön, dün Lefkoşa’da bulunan FAB LTD’de ilk iş gününe başladı. Sabah saat 09.00 sıralarında işbaşı yapan Eligön öğleden sonra saat 15.00 sıralarında işyerindeyken aniden fenalaştı. İş arkadaşlarının çağırdığı ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’ne kaldırılan Eligön’ün yolda kalbi durdu. Hastanede doktorların müdahalesi ile tekrar canlandırılan Eligön tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

OTOPSİ YAPILACAK 

Eligön’ün ani ölümü sevenlerini yasa boğarken polis soruşturma başlattı. Eligön’ün ölüm nedeninin tespiti için bugün sabah otopsi yapılacağı, belirtilirken, Eligön’ün kalbe bağlı bir sorun nedeni ile yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor. 

eligon.jpg

İki yıl önce dünya evine giren Eligön’ün öğlen saatlerinde de toprağa verileceği öğrenildi. 

Starkıbrıs

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.