1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ZANLI, ‘ÖZÜR’ DİLEDİ
ZANLI, ‘ÖZÜR’ DİLEDİ

ZANLI, ‘ÖZÜR’ DİLEDİ

Zanlı, ‘özür’ diledi

A+A-

Esentepe’de park halindeki aracı içerisinde şüpheli vaziyette tespit edilen A.Y’nin aracında bir adet elle sarılmış tütün sigara, uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir paket ve yine içerisinde 3 gram ağırlığında sentetik cannabionid türü uyuşturucu olduğuna inanılan paket bulunarak emare alındı.

Ayşe GÜLER

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme ekipleri tarafından Esentepe’de park halindeki aracı içerisinde şüpheli vaziyette tespit edilen 34 yaşındaki A.Y’nin aracından uyuşturucu olduğuna inanılan madde tespit edildi.

Önceki akşam gözaltına alınan zanlının aracında yapılan aramada bir adet elle sarılmış tütün sigara, uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir paket ve yine içerisinde 3 gram ağırlığında sentetik cannabionid türü uyuşturucu olduğuna inanılan paket bulunarak emare alındı.

Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı A.Y, aleyhinde 3 gün tutukluluk kararı alındı.

Polis Çavuşu Bayram şahadet verdi

Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Musa Avcıoğlu huzurunda görüşülen duruşmada İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Mustafa Atakara Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis çavuşu Mehmet Bayram’ı mahkemede tanık olarak dinletti.

Polis Çavuşu Bayram, yeminli şahadet vererek olayla ilgili bulguları aktardı.

Zanlı A.Y’nin önceki gün Esentepe’de Atatürk Caddesi’nde saat 20:20 raddelerinde park halindeki NH 773 plakalı araç içerisinde ‘şüpheli’ vaziyette tespit edildiğini söyleyen Bayram, bunun üzerine polis ekipleri tarafından zanlının aracında arama yaptığını dile getirdi.

Arama yapıldı, uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu

Bayram, araçta yapılan aramada bir adet ucu yanık sigara ile bir adet elle sarılmış tütün sigaranın yanı sıra uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir paket ve yine içerisinde 3 gram ağırlığında sentetik cannabionid türü uyuşturucu olduğuna inanılan paketin bulunarak emare alındığını aktardı.

Konuyla ilgili gönüllü ifade veren zanlının söz konusu maddeyi 2015 Eylül ayında henüz tespit edilemeyen bir şahıstan aldığını söylediğini kaydeden Bayram, olayla ilgili yürütülen tahkikatın henüz yeni başladığını belirtti.

Bayram, zanlıdan alınan gönüllü ifadenin teyit ve tekzibinin yapılacağını ayrıca olayda ismi geçen şahsın da arandığını, bu doğrultuda zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı, özür diledi…

Öte yandan mahkemede söz alan zanlı A.Y ise mahkemeden özür diledi,  “Bayram günü sizleri bunlarla uğraştırdığım için özür dilerim” dedi.

Yenidüzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.